Стратегію розвитку та трансформації презентувало ДП «Укрвакцина»

23 Вересня 2022 11:21 Поділитися

ДП «Укрвакцина» презентувало Стратегію розвитку та трансформації підприємства. Участь у презентації взяв, зокрема, Віктор Ляшко, міністр охорони здоров’я України, а в режимі онлайн доєдналося понад 35 представників дипломатичних місій, що присутні в Україні, міжнародних організацій, проєктів міжнародної технічної допомоги тощо.

«Я впевнений, що нова управлінська команда ДП «Укрвакцина» зможе якісно змінити підприємство та стати надійним партнером МОЗ. Зокрема, у частині управління стратегічним запасом ліків та медичних виробів, попит на які зростає у разі надзвичайних ситуацій», — зазначив В. Ляшко.

Представлена Стратегія розвитку ДП «Укрвакцина» містить бачення модернізації підприємства в найближчі роки в контексті реформування системи державного матеріального резерву, яке передбачене стратегією, нещодавно схваленою Урядом.

Також передбачається, що підприємство як національний дистриб’ютор проведе повну модернізацію власних потужностей. Це дасть змогу зберігати заброньований та постійно оновлюваний запас ліків та медичних виробів, необхідних країні для кризового реагування.

За матеріалами та фото moz.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті