«Польфарма» оголосила про дострокове завершення всеукраїнської ініціативи «Підтримай себе — підтримай Україну», зібравши кошти на реанімобілі на тиждень раніше

27 Вересня 2022 2:20 Поділитися

Достроково завершено всеукраїнський проєкт «Підтримай себе — підтримай Україну» зі збору коштів на реанімобілі, які будуть відправлені в лікарні та шпиталі Миколаївської обл.

Компанія «Польфарма» на тиждень раніше запланованого зібрала 3,7 млн грн на закупівлю реанімобілів, перераховуючи 50% від кожної реалізованої упаковки Олідетрим 2000.

«Для територій, де нині склалася складна гуманітарна ситуація, важливо, аби медики могли безпечно та в якомога коротші терміни евакуйовувати людей, забезпечувати їм необхідну першу допомогу й доправляти до лікувальних закладів», — зазначають у Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Нагадаємо, що згідно з умовами проєкту 50% від продажу кожної упаковки вітаміну D3 Олідетрим 2000 були спрямовані на закупівлю реанімобілів.

Нині реанімобілі проходять технічний огляд і найближчим часом будуть доправлені в Україну. Медичний транспорт має сучасне обладнання: дефібрилятори, апарати штучної вентиляції легень, монітори пацієнта тощо, що дає змогу проводити невідкладні заходи дорогою до медзакладу.

Організатори вдячні всім за довіру та активне залучення до ініціативи «Підтримай себе — підтримай Україну», бо кожна покупка вітаміну D3 в аптеках у період з 15 серпня до вересня допомогла швидко зібрати заплановану суму. Разом стаємо міцнішими, завдяки допомозі один одному, вірі в перемогу та підтримці близьких.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»,

за матеріалами, наданими компанією «Польфарма»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті