Фітолінчі: зміцнюємо імунітет, підвищуємо стресостійкість

Осінь завжди була складним періодом для імунітету та психологічного добробуту людини, але цього року нашому організму та емоційній рівновазі справді не позаздриш. Тому зараз саме час підтримати свій імунітет та попіклуватися про спокій та рівновагу, і якраз для цього спеціалісти компанії «FITO PHARMA Co., Ltd.» розробили лінійку засобів на основі гриба Лінь Чи: Фітолінчі (рейши) fito у формі капсул, водного та спиртового екстрактів та фіточаю.

Ganoderma lucidum (Лінь Чи) є популярним лікарським грибом, який використовується в східній медицині завдяки його позитивному впливу на здоров’я та тривалість життя. G. lucidum містить низку сполук з високим рівнем біологічної активності, які сприяють підвищенню імунітету і проявляють протимікробні, протизапальні та антиоксидантні властивості. Деякі з цих речовин належать до класів тритерпеноїдів і полісахаридів. Також G. lucidum містить білки, ліпіди, феноли, стерини та ін. (Cör D. et al., 2018).

Накопичені результати досліджень показали, що Ganoderma модулює імунну функцію. Імуномодулювальні властивості є значними і включають сприяння функції вродженого, гуморального та клітинного імунітету. Зокрема, полісахариди G. lucidum можуть впливати на імунні клітини та клітини, пов’язані з імунною системою, включаючи B- і T-лімфоцити, дендритні клітини, макрофаги та природні клітини-кілери, сприяючи росту органів імунної системи, вивільненню цитокінів та іншим функціям імунної регуляції (Wang X., Lin Z., 2019).

Крім того, полісахариди, що входять до складу гриба Лінь Чи, мають виражені анти­депресантні властивості (Li H. et al., 2021). Завдяки своїм протизапальним властивостям, які проявляються щодо клітин центральної та периферійної нервової системи, гриб Лінь Чи демонструє виражену антистресову активність (Mi X. et al., 2022).

Детальну інформацію про продукцію «Fito Pharma» можна дізнатися за тел .: +38 (067) 324-84-64, а також на сайтах: http://www.victoriafito.com; natur-boutique.ua.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті