Для усунення болю — препарати на основі метамізолу натрію

07 Липня 2023 5:53 Поділитися

Кожен з нас стикався з відчуттям болю, наприклад головним, зубним або болем, пов’язаним із побутовими травмами, реакціями на зміну кліматичних умов тощо, не кажучи вже про хронічний біль. У багатьох випадках пацієнти для усунення незначно вираженого больового синдрому застосовують препарати анальгезивної дії.

На українському ринку представлено безліч торгових найменувань анальгетиків та близьких до них за дією нестероїдних протизапальних препаратів.

Серед препаратів анальгезивної дії, що широко застосовуються в Україні, слід зазначити метамізол натрію, парацетамол, кислоту ацетилсаліцилову, ібупрофен та ін., а також комбіновані лікарські засоби, що містять зазначені ненаркотичні анальгетики.

Найбільш поширеними комбінованими препаратами, що містять метамізол натрію, є Спазмалгон, Темпалгін та Реналган. Ці препарати формують трійку лідерів за обсягами аптечного продажу комбінованих препаратів, що містять метамізол натрію, у натуральному вираженні за підсумками 5 міс 2023 р. за даними аналітичної системи дослідження ринку «PharmXplorer» компанії «Proxima Research». Зазвичай вони застосовують для усунення головного та зубного болю, періодичного болю у жінок, болю у спині тощо.

 Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті