Оновлено склад робочої групи з питань формування Національного переліку основних лікарських засобів

Наказом Міністерства охорони здоров’я (МОЗ) України від 27.03.2024 р. № 525 змінено склад робочої групи МОЗ з питань формування Національного переліку основних лікарських засобів (далі — Робоча група).

Головою Робочої групи визначено першого заступника міністра охорони здоров’я Сергія Дуброва, заступником голови Робочої групи — начальника Фармацевтичного управління МОЗ України Тараса Лясковського.

Загалом до складу Робочої групи увійшло 12 членів з числа фахівців МОЗ України, ДП «Державний експертний центр МОЗ України» (далі — ДЕЦ), медичних закладів вищої освіти.

Нагадаємо, що відповідно до Порядку включення (виключення) лікарських засобів до (з) Національного переліку основних лікарських засобів та/або до (з) переліків лікарських засобів, що закуповуються за кошти державного бюджету для виконання програм та здійснення централізованих заходів з охорони здоров’я із застосуванням державної оцінки медичних технологій, Робоча група розглядає висновки уповноваженого органу (ДЕЦ) та надає МОЗ пропозиції про включення (виключення) лікарського засобу до (з) Національного переліку основних лікарських засобів.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті