З нагоди професійного свята — дня фармацевтичного працівника — найщиріші вітання від колег

Шановні друзі!

З нагоди вашого професійного свята — Дня фармацевтичного працівника — прийміть найщиріші вітання від Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства!

Розбудовуючи нашу незалежну державу, ми є творцями її майбутнього. Яким побачать його нащадки — залежить від нашої наполегливої та чесної праці. В здобутки української економіки вагомий вклад внесла фармацевтична галузь, яка здійснила прорив у забезпеченні наших громадян доступними високоякісними та ефективними лікарськими засобами.

Ваша відданість благородній справі, глибокі знання і фаховий досвід поєднуються з духовністю, милосердям та щирим співчуттям до людей. Ви несете високу відповідальність за здоров’я нації.

Нехай кожен день дарує вам спокій та добробут. Щастя та добра вам і вашим родинам!

Микола Поліщук, голова Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства

?Шановні колеги, друзі!

Промайнув ще один рік сумлінної праці, і ось ми вже стоїмо на  порозі святкування нашого з Вами професійного свята — Дня фармацевта.

Сьогодні ми є свідками і безпосередніми учасниками бурхливого розвитку фармацевтичної галузі України і тих вагомих позитивних змін, що закономірно у ній відбуваються. Мабуть, напередодні свят всі ми традиційно озираємося на пройдений шлях, оцінюючи власні здобутки. Вже близько року працює Державна служба лікарських засобів і виробів медичного призначення, яка, відповідно до Указів Президента та рішень уряду, докладає великих зусиль для забезпечення населення України доступними, ефективними та безпечними лікарськими засобами.

Фармацевтична громадськість відіграє велику роль у реформуванні та створенні регуляторної бази галузі, постійно бере участь в обговоренні нових проектів та рішень. Хочу щиро подякувати, насамперед, провізорам і фармацевтам за їх щоденну копітку та самовіддану працю, підтримку та розуміння. Щиро вітаю вас з професійним святом, бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, злагоди, впевненості у власних силах, поваги колег, наснаги у здійсненні всіх ваших задумів!

Михайло Пасічник, заступник міністра —
голова Державної служби лікарських засобів і виробів медичного призначення, Головний державний інспектор з контролю якості лікарських засобів

?

Шановні працівники фармацевтичної галузі!

Щиро вітаю всіх з професійним святом — Днем фармацевтичного працівника.

Фармацевтична галузь сьогодні — це наукова школа світового рівня, сучасне виробництво життєво необхідних лікарських засобів, розгалужена дистриб’юторська мережа, благодійність у кращих традиціях гуманізму. Своєю самовідданою працею, небайдужим ставленням до людей фармацевти і провізори, вчені, працівники фармпідприємств галузі, дистриб’ютори заслужили повагу до себе.

Впевнений, що ваш професіоналізм, високе почуття обов’язку і відповідальності надалі проявлятимуться ще яскравіше.

Піклуючись про майбутнє країни, Фармацевтична асоціація України намагається активізувати діяльність громадських професійних організацій, звертає увагу відповідних органів влади на необхідність подолання недоліків, що гальмують процеси покращання лікарського забезпечення населення.

Ми підтримуємо інші професійні об’єднання в частині поетапної передачі функцій ліцензування, сертифікації й акредитації фаховим асоціаціям з метою усунення причин та умов, які сприяють злочинним проявам і корупції.

Зичу вам щастя, здоров’я, невичерпного джерела творчої наснаги у здійсненні усіх задумів та мрій.

Ю. Спіженко, президент Фармацевтичної асоціації
України, академік АМН України

?

Шановні колеги!

Щиро вітаю вас із професійним святом — Днем фармацевтичного працівника!

Ваша праця потребує багато досвіду та знань, любові до людей та співчуття, вона дуже важлива і почесна, адже сприяє розвитку охорони здоров’я у нашій державі.

У цей урочистий день хочу побажати вам та вашим рідним міцного здоров’я, творчих успіхів, професійних досягнень, благополуччя, щастя, любові, здійснення найсміливіших мрій.

Вірю, що завдяки вашій сумлінній праці здоров’я кожної людини і нації в цілому і надалі буде зміцнюватися, а фармацевтична галузь України процвітатиме!

Л.В. Безпалько, голова Київської міської організації
роботодавців медичної та мікробіологічної
промисловості України, генеральний директор
ЗАТ НВЦ «Борщагівський хімфармзавод»

?

Шановні працівники фармацевтичної галузі України!

Державний фармакологічний центр МОЗ України щиро вітає вас із професійним святом — Днем фармацевтичного працівника. Пройдено ще один крок на шляху розвитку української системи забезпечення ліками населення нашої країни завдяки нашій спільній праці.

Бажаємо вам, шановні колеги, успіхів на ниві охорони здоров’я народу України, благополуччя вам та вашим родинам.

О.В. Стефанов, директор ДФЦ МОЗ України,
академік АМН України

?

Комітет з контролю за наркотиками щиро вітає працівників фармацевтичної галузі з професійним святом. Прийміть найкращі побажання яскравих успіхів у вашій благородній праці!

Нехай завжди поруч з вами будуть краса й добро, прихильність долі і вірність друзів! Зичимо вашим родинам благополуччя, а вам — невичерпної енергії і наснаги у вирішенні нелегких завдань, які стоять перед фармацевтичною галуззю України.

Комітет з контролю за наркотиками

?

Європейська Бізнес Асоціація щиро вітає українських фармацевтів з професійним святом — Днем фармацевтичного працівника!

Бажаємо вам добробуту, оптимізму, професійних злетів та процвітання.

Фармація — важлива складова лікувального процесу, оскільки від роботи фармацевтів значною мірою залежить отримання пацієнтом якісних і ефективних лікарських засобів. Нехай ваша плідна праця збагачує досвід та приносить полегшення і радість людям! Нехай оцінкою роботи фармацевтів завжди буде вислів «Точно, як в аптеці».

О. Марков, виконавчий директор Комітету
з охорони здоров’я Європейської Бізнес Асоціації

?

Шановні колеги!

Нашому професійному святу — 5 років. Це маленький ювілей для всіх працівників фармацевтичної індустрії. Адже він об’єднує нас всіх — від працівника аптеки до підприємця, від розробника лікарського засобу до його виробника.

Сьогодні населення та лікувально-профілактичні заклади Одещини забезпечують необхідними ліками та виробами медичного призначення понад 250 суб’єктів підприємницької діяльності, в яких працюють понад 5000 фармацевтичних фахівців.

За цей період наші виробники лікарських засобів і працівники аптечних закладів досягли значних успіхів і заслуговують високої похвали: зміцнилась матеріально-технічна база аптечних установ, покращилось забезпечення лікарськими засобами пільгових категорій населення, на повну потужність запрацювало молоде підприємство з виробництва психотропних речовин «Інтерхім», ринок став більш насиченим лікарськими засобами вітчизняного виробництва — а це і дешевше, і доступніше, і якісніше. Продовжуємо інтенсивно працювати над підготовкою провізорів на  фармацевтичному факультеті Одеського державного медичного університету.

З нагоди Дня фармацевтичного працівника вітаю всіх колег зі святом, бажаю здоров’я, наснаги і втілення в життя ваших намірів і надій, святкового настрою і радості, добра і любові.

Пам’ятайте: наша професія давня і вічна.

І.І. Лук’янчук, президент Одеської обласної
асоціації фармацевтів, доктор філософії,
член–кореспондент МАІ, кандидат біологічних наук,
завідувач кафедри ТЛЗ ОДМУ

?

Уважаемые друзья, коллеги!

От имени коллективов, создавших Первую Государственную Фармакопею Украины и каждый 5-й препарат, выпускаемый славными украинскими производителями, в преддверии шестой годовщины профессионального праздника — Дня фармацевтического работника — сердечно поздравляю всех украинских фармацевтов. Этот праздник — свидетельство признания государственной важности нашего общего благородного труда создателей и производителей лекарственных средств, а также работников аптечной сети.

В этот день от всего сердца желаю вам и вашим семьям счастья, здоровья, новых творческих успехов, весомых достижений в вашем благородном труде. Дарите людям здоровье и возвращайте радость жизни!

В. Георгиевский, директор Государственного
предприятия «Государственный научный центр
лекарственных средств» и Государственного
предприятия «Научно-экспертный фармакопейный центр», член-корреспондент НАН Украины

?

Луганская фармацевтическая ассоциация поздравляет всех коллег с Днем фармацевтического работника! Мы делаем большое общее дело, гордимся многовековым прошлым своей профессии и вместе созидаем ее большое будущее.

Желаем вам профессионального вдохновения, смелых замыслов и блестящих перспектив, эффективных идей, достойных партнеров, новых качественных высот в  работе и в жизни! Будьте успешны и счастливы!

Председатель А.П. Гудзенко

?

Шановні колеги!

Від імені фармацевтичної громадськості Запорізької області щиросердно вітаю вас із нашим професійним святом.

Працівники фармацевтичної галузі Запорізького регіону зустрічають це свято зі значними здобутками в  розбудові галузі, у справі подальшого поліпшення якості медикаментозного забезпечення населення та лікувально-профілактичних закладів області.

Науковці Запорізького державного медичного університету та працівники аптечних закладів області взяли активну участь в обговоренні проектів постанов Кабінету Міністрів України та наказів МОЗ України з питань фармацевтичної діяльності, висловили ряд пропозицій та зауважень до цих документів. Сподіваємось, що прийняття нових нормативних актів послужить справі подальшого розвитку фармацевтичної галузі, піднесенню її на  новий, вищий рівень.

У цей святковий день бажаємо всім працівникам фармацевтичної галузі, їх сім’ям міцного здоров’я, щастя, благополуччя, миру і злагоди, трудових звершень у справі забезпечення населення лікарськими засобами та предметами медичного призначення. Хай щастить вам у всіх ваших починаннях!

П.В. Чепель, генеральний директор
ОКП АТ «Фармація», голова правління
Запорізької регіональної фармацевтичної асоціації, кандидат фармацевтичних наук

?

Шановні колеги!

Обласна Асоціація фармацевтичних підприємств Вінниччини щиро вітає вас з професійним святом! Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, натхнення в роботі, успіхів у досягненні намічених цілей.

Хай це свято додасть вам енергії, сил не тільки для подолання труднощів, а й для нових звершень!

О.І. Горносталь, президент обласної
Асоціації фармацевтичних підприємств Вінниччини

?

Сердечно вітаю фармацевтичну спільноту України з професійним святом! Прийміть щирі побажання міцного здоров’я, щастя, сімейного добробуту та творчої наснаги! Бажаю вам відданості та гуманності, відповідальності в забезпеченні населення нашої держави якісними лікарськими засобами. Хай ваш високий професіоналізм сприяє розвитку фармацевтичної галузі.

В.М. Лобас, заступник голови Донецької обласної
державної адміністрації

?

Шановні колеги!

Від імені працівників фармацевтичної галузі Сумщини щиросердно вітаю вас з Днем фармацевтичного працівника!

Бажаю всім, хто присвятив своє життя служінню ідеалам добра та людяності, невичерпності сил і завзяття, творчої наснаги у вашій важливій праці.

Нехай щастям і любов’ю наповнюється кожен день вашого життя, а праця на благо людей приносить задоволення і радість. Нових ідей і перемог, надійних партнерів і вірних друзів, процвітання, удачі і добробуту вам і вашим родинам.

А.Д. Бондар, начальник Сумського обласного
фармацевтичного управління

?

Всех коллег, кто имеет честь служить Фармации и для кого празднование Дня фармацевтического работника стало славной традицией, — поздравляем с  профессиональным праздником!

Мы вместе создаем будущее нашей отрасли. Все мы трудимся ради достижения высокой цели — стать лучшими.

Желаю нам веры в  собственные силы, осуществления грандиозных планов и воплощения смелых идей, успехов в деле, которому посвятили свою жизнь.

О.К. Павлюк, директор Республиканской компании
«Крым–Фармация»

?

Вельмишановні колеги!

Прийміть найщиріші вітання з Днем фармацевтичного працівника!

Ми обрали таку професію, щоб турбуватися про найдорожче — людське здоров’я. Це свято — визнання нашої професії, це подяка за працю тим, хто своєю непомітною щоденною кропіткою роботою дбає про медикаментозне забезпечення населення, хто чаклує над досконалістю найсучаснішого фармацевтичного виробництва і над створенням магістральних прописів в аптеках. Це і науковці, і виробничники, і працівники аптечних закладів, фармацевтичних фірм — всі ті, хто поспішає на  поміч хворому.

То хай нам допоможуть знання, порядність, любов до рідної землі і своєї професії, яка усіх нас єднає! Хай робота приносить радість, шану і визнання, забезпечує особистий добробут та стабільність і злагоду в трудових колективах.

С.В. Пасталиця, генеральний директор
Чернігівського ОКП «Ліки України»,
президент Чернігівської
Асоціації фармацевтичних працівників

?

Шановні колеги!

В цей чудовий осінній день кожен працівник фармацевтичної галузі Кіровограда й області — від провізора та фармацевта до водія й технічних та інших працівників галузі — почує заслужені слова вдячності тих, хто користується послугами аптечних закладів.

Прийміть і наші найщиріші побажання з нагоди професійного свята — Дня фармацевтичного працівника!

Ви щодня наполегливо працюєте для забезпечення населення міста й області якісними і доступними лікарськими засобами, намагаєтеся йти в ногу зі світовими тенденціями розвитку медицини і виробництва ліків, відповідати сучасним ринковим вимогам, адже професійні навички і милосердя фармацевтів завжди будуть служити суспільству і людині.

Спасибі за самовіддану працю! Бажаємо вам професійних успіхів, міцного здоров’я, трудового й життєвого натхнення, благополуччя і величезного особистого щастя!

Г.М. Урсол, голова Організації роботодавців в галузі фармацевтики та медицини Кіровоградської області

?

Дорогие коллеги!

Сердечно поздравляю вас с профессиональным праздником — Днем фармацевтического работника.

Вы посвятили свою жизнь одной из самых гуманных профессий на  земле. В свой каждодневный труд по  лекарственному обеспечению населения вы вкладываете не только свой профессионализм, знания, но и жизненный опыт, частицу своей души. Каждому нуждающемуся в вашей помощи вы отдаете тепло своих сердец, чуткость рук, мощь интеллекта.

В ваш профессиональный праздник я искренне желаю вам и  вашим близким здоровья, радости, счастья и  процветания. Удачи и успехов во всех ваших делах и начинаниях!

В.С. Казакова, начальник фармацевтического
управления Харьковской областной
государственной администрации

?

Шановні партнери, колеги!

З нагоди професійного свята — Дня фармацевтичного працівника — зичу всім здоров’я, радості і добра, взаєморозуміння і найтепліших слів вдячності від людей.

Повсякденна самовіддана і гуманна місія працівників фармації, служіння вічним ідеалам добра та людяності, великий фаховий досвід, впевненість і громадянська свідомість вирішують одне з найважливіших завдань — забезпечення наших громадян високоякісними та ефективними лікарськими засобами.

Тож нехай вагомими будуть досягнення ваших колективів у майбутньому.

Бажаємо стабільності, надійних ділових партнерів і друзів, натхнення у роботі та найкращих успіхів у справі, якій ви присвятили своє життя, благородній праці в ім’я розбудови незалежної України!

М.І. Півнюк, директор Державного виробничо-торгового підприємства «Волиньфармпостач»

?

Вельмишановні колеги!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята — Дня фармацевтичного працівника!

Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, сімейного затишку, професійних злетів і наснаги. Нехай у житті вас супроводжують порядні, вірні друзі, добро, злагода, а також цивілізована конкуренція і віра в прийняття таких законопроектів, які б дійсно сприяли удосконаленню фармацевтичної галузі.

Хай щастить!

Неля Бик, виконавчий директор
Галицької фармацевтичної асоціації

?

Шановні колеги!

Щиро вітаємо вас із професійним святом — ДНЕМ ФАРМАЦЕВТИЧНОГО ПРАЦІВНИКА!

Зичимо вам щастя людського, здоров’я міцного, невичерпного джерела творчої наснаги, здійснення усіх задумів та мрій. Нехай людська шана буде дякою вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро. Нехай вам таланить і кожен день приносить нові досягнення на благо народу України.

В.В. Богаєвський, президент Фармацевтичної асоціації Полтавської області

?

Шановні колеги!

Щиро вітаємо вас і ваші колективи з Днем фармацевтичного працівника!

Бажаємо добра, щастя, любові. Нехай робота приносить вам радість, людську шану, добробут, а державі — процвітання.

В.М. Сохацький, в.о. генерального директора
ОКФП «Херсоноблфармація»

?

Шановні колеги!

Рівненська обласна фармацевтична асоціація та ВАТ «Рівнефармація» щиро вітає вас з нагоди ДНЯ ФАРМАЦЕВТИЧНОГО ПРАЦІВНИКА.

Це свято — звеличення професії фармацевта, відзнака нашої праці, турботи і поваги до людей. Тож нехай примножується авторитет нашої фармації, додаючи світлих надій на щасливе оновлене життя.

Нехай панує злагода у ваших сім’ях та трудових колективах, хай кожен своєю скромною, щоденною і водночас подвижницькою працею зміцнює наш спільний дім — нашу державу.

В.В. Синяк, голова ради Рівненської фармацевтичної асоціації, голова правління ВАТ «Рівнефармація»

?

Шановні колеги!

Прийміть найщиріші сердечні поздоровлення з нагоди Дня фармацевтичного працівника. Це професійне свято всіх, хто присвятив своє життя благородній справі — турботі про життя та здоров’я людини.

Від щирого серця бажаємо вам, вашим рідним та близьким благополуччя та сімейного щастя. Нехай життя дарує вам спокій, добробут і тепло у домівках.Нехай нагородою за вашу самовіддану працю — рятування життя та здоров’я людей — буде щира людська вдячність.

Зичимо всім здійснення заповітних мрій, оптимізму, нових професійних звершень і перемог, цікавих ідей.

В. Руденко, генеральний директор Комунального підприємства «Фармація»
В. Бабяк, президент громадської організації
«Київське фармацевтичне товариство»

?

Дорогие коллеги!

Сердечно поздравляю с нашим профессиональным праздником — Днем фармацевтического работника!

Пусть никогда ежедневная работа не превращается в рутину.

Пусть профессионализм и преданность любимому делу, благородство, милосердие и великая ответственность перед людьми вдохновляют вас на  творчество, поиск совершенного, вселяют уверенность в жизненных силах, дарят радость от каждого дня.

Пусть осуществляются все ваши творческие замыслы. Счастья, тепла и любви вашим семьям!

С.А. Воробей, президент Житомирской областной фармацевтической ассоциации

?

Шановні колеги!

Щиро вітаю вас із професійним святом — Днем фармацевтичного працівника.

Ваша щоденна самовіддана і відповідальна праця — дбати про забезпечення населення доступними, високоякісними та ефективними лікарськими засобами —надзвичайно потрібна і значуща.

Нехай відкриваються нові рубежі для втілення ваших творчих задумів, а здійснені мрії надихають і дарують радість. Нехай доля завжди посміхається, а люди дарують щирі слова вдячності за вашу уважність та професіоналізм.

Бажаю фармацевтичній спільноті нових здобутків, а всім працівникам галузі — здоров’я, щастя і благополуччя в родинах.

С.П. Плачков,
голова правління Закарпатської обласної асоціації «Нова фармація Закарпаття»

?

Шановні колеги!

В переддень професійного свята від імені Київської обласної асоціації аптечних працівників вітаю усіх фахівців галузі з Днем фармацевтичного працівника.

Від щирого серця бажаю міцного здоров’я, родинного щастя і благополуччя, злагоди і миру, натхненної праці, збереження кращих традицій аптечної справи, нових професійних досягнень.

Л.Г. Горюнова, голова правління Київської
обласної асоціації аптечних працівників,
депутат Білоцерківської міської ради

?

Дай нам, Боже, у новій аптеці
Потрудитись так, щоб кожен раз
Легко стало в тих людей на серці,
Що за ліками ідуть до нас.
Подають з надією рецепти
І з благанням дивляться тоді,
Сподіваючись, що фармацевти
Допоможуть їм у їх біді.
Нам нелегко витримать той погляд,
А ще тяжче — вимовить «нема»,
Коли хворий тут, з тобою, поряд,
Своїм болем всю тебе пройма.
Я кажу про це не випадково:
Тяжко зараз стало працювать.
Не забудьмо тільки — й добрим словом
Можна ще людину лікувать.
Не забудьмо про тепло душевне,
Яке хворому потрібно кожен день, —
Ліки ці даються найдешевше,
Але найцінніші для людей.

Ганна Степанівна Пономаренко, фармацевт,
завідувач аптеки с. Наумівка Корюківського району Чернігівської області

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*