Наказ МОЗ України від 20.07.2009 р. № 520

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 20.07.2009 р. № 520

«Про внесення змін до наказу МОЗ України від 29.07.2003 № 358»

Відповідно до статті 9 Закону України «Про лікарські засоби» та з метою приведення форми та опису реєстраційного посвідчення на лікарський засіб у відповідність до чинного законодавства України НАКАЗУЮ:

1. Унести до форми реєстраційного посвідчення на лікарський засіб, додатка до реєстраційного посвідчення на лікарський засіб, опису реєстраційного посвідчення на лікарський засіб, затвердженого наказом МОЗ України від 29.07.2003 р. № 358, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 07.08.2003 р. за № 693/8014, такі зміни:

у тексті слова та цифри «постановою Кабінету Міністрів Украї­ни від 13.09.2000 р. № 1422 «Про затвердження Порядку державної реєстрації (перереєстрації) лікарського засобу та розмірів збору за державну реєстрацію (перереєстрацію) лікарського засобу»замінити словами та цифрами «постановою Кабінету Міністрів Украї­ни від 26.05.2005 р. № 376 «Про затвердження Порядку державної реєстрації (перереєстрації) лікарських засобів і розмірів збору за їх державну реєстрацію (перереєстрацію)» у відповідних відмінках та слова «ДЕРЖАВНИЙ ФАРМАКОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР» виключити.

2. Установити, що реєстраційні посвідчення, видані до набрання чинності цим наказом, дійсні до закінчення терміну їх дії і не потребують обміну.

3. Директору Департаменту регуляторної політики у сфері обігу лікарських засобів та продукції в системі охорони здоров’я МОЗ України — Константінову Ю.Б. забезпечити подання цього наказу в установленому порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Митника З.М.

5. Наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Начальник Управління розвитку фармацевтичного сектору
галузі охорони здоров’я
В. Князевич
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті