Внесено зміни до переліку фармпродукції, яка закуповуватиметься спеціалізованими організаціями за бюджетні кошти 2016 р.

01 Грудня 2016 4:42 Поділитися

Внесено зміни до переліку фармпродукції, яка закуповуватиметься спеціалізованими організаціями за бюджетні кошти 2016 р.Постановою КМУ від 23.11.2016 р. № 864 вносяться зміни до переліку лікарських засобів та медичних виробів, які закуповуються на підставі угод (договорів) щодо закупівлі із спеціалізованими організаціями, які здійснюють закупівлі за напрямами використання бюджетних коштів у 2016 р., затвердженого постановою КМУ від 23.08.2016 р. № 557. Перелік доповнено лікарськими засобами та медичними виробами для лікування дітей, хворих на онкологічні та онкогематологічні захворювання, антиретровірусної терапії дорослих, підлітків і дітей, замісної підтримувальної терапії, лікування туберкульозу, гепатиту С та ін.

Нагадаємо, що дані зміни Уряд прийняв 23 листопада, і це дозволить охопити більше пацієнтів, які потребують лікування. Окрім того, закупівля ліків для замісної підтримувальної терапії за бюджетні кошти дозволить виконати зобов’язання України перед Глобальним фондом для боротьби зі СНІДом­, туберкульозом та малярією, що дасть змогу отримати додатково 13 млн дол. гранту для закупівлі препаратів для лікування ВІЛ та туберкульозу.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*