ПАТ «Фармак» відзначив переможців Всеукраїнської олімпіади з фармації

03 Квітня 2018 2:37 Поділитися

ПАТ «Фармак» нагородив переможців ХХІІ Всеукраїнської олімпіади з фармації, яка проходила 27–29 березня 2018 р. на базі Національного фармацевтичного університету в м. Харків.

Найкращі студенти отримали від компанії призи — планшети.

Переможцями олімпіади стали Ігор Капелька (Національний фармацевтичний університет), Анастасія Белікова (Національний фармацевтичний університет) і Дмитро Кравцов (Запорізький державний медичний університет).

Загалом в олімпіаді взяли участь 23 студенти з усієї України.

«Підтримка ВНЗ для нас є не просто елементом соціальної відповідальності. Ми хочемо допомогти студенту розвиватися в нашій країні. Ми прагнемо, щоб інтелектуальний капітал залишався в Україні. Бізнес має відігравати важливу роль у цьому процесі. Наша співпраця з профільними ВНЗ країни будується насамперед на принципах інформаційної підтримки та надання можливості студентам пройти професійну практику в компанії «Фармак». Побачити на власні очі сучасне обладнання та інноваційні технології, з якими в майбутньому їм випаде працювати, зрозуміти, як функціонує сучасне фармацевтичне виробництво, доторкнутися до бізнес-процесів компанії. За 2017 р. практику на підприємстві «Фармак» пройшли 95 студентів. Ми орієнтуємося на європейські компанії в питаннях мотивації та розвитку персоналу й намагаємося створити максимально комфортні умови праці для своїх працівників», — зазначила Вікторія Кондрашихіна, директор з персоналу ПАТ «Фармак».

ДОВІДКА

ПАТ «Фармак» — український виробник лікарських засобів європейського рівня. Завдяки високій якості препаратів та інноваційному підходу у виробництві ПАТ «Фармак» з 2010 р. є лідером фармацевтичного ринку України*.

Продукція ПАТ «Фармак» експортується до 20 країн світу. У портфелі компанії 220 продуктових досьє. Щорічно компанія виводить на ринок до 20 нових препаратів.

На підприємстві функціонують 19 виробничих ліній, що відповідають вимогам належної виробничої практики (Good Manufacturing Practice — GMP). Впроваджена та постійно вдосконалюється фармацевтична система якості згідно з чинними регуляторними вимогами та відповідно до світових стандартів: ISO, GMP. Щороку компанія проходить приблизно 15 міжнародних інспекцій та перевірок.

За версією порталу «Економічна правда», у 2017 р. ПАТ «Фармак» увійшло до топ-5 найінноваційніших компаній України. Журнали «Бізнес», «Фокус» назвали ПАТ «Фармак» одним з найкращих роботодавців серед українських компаній. ПАТ «Фармак» — єдиний фармвиробник, який увійшов до топ-100 платників податків за 2017 р.**.

У компанії працюють більше ніж 2600 осіб. Понад 80% управлінських вакансій закриваються власними кандидатами.

У компанії працюють 5 новітніх лабораторій. Власний лабораторно-технологічний комплекс R&D — науково-дослідний полігон для випробування нових і вдосконалення наявних технологій готових лікарських засобів. Лабораторії оснащені високотехнологічним обладнанням таких світових виробників, як Glatt, SBM, Urlinski, Belimed, De Dietrich, Gea, Sartorius, Malvern Instruments та ін.

З 2015 р. в ПАТ «Фармак» працює власний комплекс із виготовлення субстанцій (департамент із виробництва активних фармацевтичних інредієнтів) у м. Шостка. Його планова потужність становить 100 т субстанцій на рік.


*За обсягами продажу лікарських засобів у грошовому вираженні, за даними Proxima Research.

**Дані Офісу великих платників податків Державної фіскальної служби України.

За матеріалами прес-релізу ПАТ «Фармак»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*