ДФС оновила Державний реєстр Реєстраторів розрахункових операцій

Офіс великих платників податків повідомляє, що Державна фіскальна служба України наказом від 04.01.2019 р. № 8 оновила Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій.

Оновлений реєстр містить перелік реєстраторів розрахункових операцій (171 модель), дозволених до первинної реєстрації, а також первинна реєстрація яких заборонена.

Також наказом № 8 затверджено й Перелік реєстраторів розрахункових операцій, виключених з реєстру у 2016–2018 рр., експлуатація яких не дозволяється (7 моделей).

У зв’язку з прийняттям наказу № 8 втратив чинність наказ ДФС від 22.10.2018 р. № 688, яким затверджувалася попередня редакція реєстру.

Нагадаємо, що 1 січня 2019 р. набув чинності Закон України від 23.11.2018 р. № 2628-VIII, який зобов’язує встановити реєстратори розрахункових операцій фізичних осіб — підприємців, що здійснюють реалізацію лікарських засобів та медичних виробів. І завдяки Державному реєстру реєстраторів розрахункових операцій фізичні особи — підприємці можуть обрати для своєї діяльності відповідний реєстратор розрахункових операцій.

За матеріалами officevp.sfs.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*