ДНК команди МІТЕК: розгадуємо генетичний код успіху!

Ви ніколи не замислювалися, що робить нас нами — єдиним цілим? Чому така складна система, як організм, гармонійно функціонує, щохвилини вирішуючи надскладні завдання? Справа в ДНК, що «прошиває» весь наш організм, робить його єдиним цілим, визначаючи спільну мету та шляхи її досягнення. Так само як і організм людини, «організм» будь-якої успішної компанії має свій геном, що насправді і дає відповіді на стратегічні запитання «хто ми?» та «куди рухаємося?». І сьогодні ми спробуємо розгадати генетичний код компанії, або радше команди МІТЕК. Адже МІТЕК — це, насамперед, люди, міцна згуртована команда, що наполегливо рухається до спільної мети!

МІТЕК — це команда!

Команда, що має унікальну ДНК, домінантними генами якої є ХОЧУ! МОЖУ! ДОВІРЯЮ! ДОСЯГАЮ!

Ген ХОЧУ! — це про прогресивну КОМАНДУ.

Ми піклуємося про фізичне та ментальне здоров’я співробітників. Вважаємо, що людина, яка здорова фізично та ментально, завжди має бажання та амбіції ставити та досягати цілей. Це цілком можливо за підтримки однодумців та їх злагодженої взаємодії.

У МІТЕК залучають працівників до бігової спільноти, її співробітники беруть участь у марафонах, змаганнях та інших спортивних заходах. Біг сприяє згуртованості команди, дає можливість відчути себе ресурсним та щасливим, дарує легкість тілу та енергію для нових звершень.

Про ментальне здоров’я співробітників піклуємося шляхом взаємодії команди у форматі так званого «Простору».

«Простір» — це місце сили, де ми збираємося для того, щоб «жила» і «процвітала» наша ДНК, щоб організм нашої компанії був міцним та життєздатним, щоб у команді панувала гармонія. Мета цих зустрічей — обговорення всього, що турбує членів команди. У рамках «Простору» ми ділимося досягненнями, думками щодо шляхів вирішення проблем, окреслюємо плани нашого розвитку та трансформуємо виклики у нові можливості.

Ген МОЖУ! — це про залучену КОМАНДУ.

Ми «просочуємо» наших співробітників усіма процесами, що відбуваються в компанії. Кожен працівник бере участь у «народженні» нових брендів, має можливість висловити свою точку зору.

Створення нашої стратегії відбувається за участю всіх членів команди у легкій ігровій формі. Всі залучені у цей процес, тому знають і розуміють, куди ми рухаємося.

Тож стратегія розвитку МІТЕК створюється кожним співробітником, що дає можливість усвідомити свою причетність та відповідальність за рух вперед. Кожен розуміє, який внесок робить саме він, та яка його роль у реалізації поставленої мети.

МІТЕК — це про спільне бачення та єдину стратегію

Ген ДОВІРЯЮ! — це про відкритість КОМАНДИ.

Унікальність взаємодії співробітників компанії полягає в тому, що на всіх рівнях є довіра між колегами.

Офлайн-взаємодія з регіональними колегами об’єднує і надихає команду, підтримує цінність Довіри

Наші співробітники мають можливість висловлювати свої думки, ділитися ідеями, проявляти ініціативу, говорити про проблеми та сумніви і водночас розуміти, що ти будеш почутий, отримаєш підтримку колег.

«Естафетна паличка» — це про довіру, коли ти передаєш далі, а твій задум/проєкт підхоплять та втілять у життя

Довірою просочене життя команди щодня. Кожен проєкт реалізується завдяки ефективній своєчасній передачі та підхопленню «естафетної палички». Кожен співробітник впевнений, що його внесок не буде марним, що він значимий та важливий.

Ген ДОСЯГАЮ! — це про можливості кожного розвиватися професійно та духовно, підкорювати нові вершини щодня, ставити цілі та досягати їх на професійному рівні. Керівники в компанії МІТЕК — це лідери та наставники, які надихають, підтримують та розвивають в інших членах команди відповідальність, ефективність та цілеспрямованість.

МІТЕК — це не директивні методи, а підтримка, розвиток
та натхнення!

МІТЕК — Dream Team! Амбітність у нас у крові!

МІТЕК — це КОМАНДА, яка досягає мети, це простір, де підтримується бажання відкривати нові перспективи та горизонти для розвитку своїх професійних та менеджерських якостей.

Саме тому цінності компанії є дієвими, «живими», і вони супроводжують кожного члена команди у повсякденному житті. Команда працює, дотримуючись принципів Agile. Ми готові швидко реагувати на зміни, вибудовуємо партнерські відносини з колегами, йдучи пліч-о-пліч до поставленої мети.

Команда МІТЕК: кожен знає, чим живе інший, та всі разом втілюють амбітні плани

ХОЧУ!

               МОЖУ!

                                ДОВІРЯЮ!

                                                        ДОСЯГАЮ!

Наша сила полягає у команді однодумців, що об’єднані разом спільною метою — ЗНАЙТИ КРАЩЕ І ЗРОБИТИ ДОСТУПНИМ.

P.S. До зустрічі на фармацевтичних просторах та змаганнях з тріатлону.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»,
фото Сергія Бека та надані компанією МІТЕК
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті