Росія – держава-терорист, а Індія мала б більше допомагати Україні – Раджив Гупта

11 Жовтня 2022 7:49 Поділитися

Раджив Гупта, директор фармацевтичної компанії «Кусум Фарм», дав інтерв’ю індійській телекомпанії NDTV (New Delhi Television) з приводу масованої ракетної атаки по всій Україні. Так, Р. Гупта народився в Індії, але вже багато років живе і працює в Україні. Зараз він теж знаходиться в Україні. Пропонуємо вашій увазі основні фрагменти цього інтерв’ю.

«Як житель України та громадянин Індії, я хотів би, щоб Індія могла більше підтримувати Україну. Так, Індія вже змінює свої погляди та настрої, але більше реально допомоги було б дуже доречним. Будь-яка країна може бути захоплена іншою країною. Від амбіцій однієї людини страждають мільйони. Про це не можна мовчати» – зазначив Р. Гупта

Адже путін продовжує тероризувати українців, атакуючи цивільні об’єкти. Вранці 10 жовтня у багатьох українських містах прозвучали вибухи, зокрема у самому центрі столиці. Насправді, це було очікувано після новини про Кримський міст. Але ударами по цивільній інфраструктурі не можна зламати Україну та українців.

Якщо говорити про кримський міст та те, що росія  вважає його інфраструктурним об’єктом рф, то можна зазначити наступне. Крим – незаконно анексований росією і насправді належить Україні. Тому будь яка побудова на ньому є незаконною. «Що ми робимо в Індії, коли будують щось без відповідного рішення? Правильно, зносимо. Тож чому ситація з кримським мостом має якось відрізнятися?» – наголосив коментатор.

Росія – це держава терорист, і  путін – головний терорист. Він прийшов з божевільною ідеєю про звільнення російськомовних людей від України. При цьому українські регіони, де значна частка людей говорять російською мовою, постраждали найбільше від атак російської армії.

Все, що він говорить – брехня. Він хоче жити у своїй імперії. І тепер від цього страждає не тільки Україна, а увесь світ.

Путін прийшов в Україну із гаслом, що Україна є нацистською державою. Але скажіть – хто насправді нацист?

Контекст. 10 жовтня 2022 р. Україна зазнала масованої ракетної атаки з боку російської федерації. З 84 запущених ракет 43 знешкоджено силами протиповітряної оборони. Із 24 безпілотників 13 збито.  Внаслідок обстрілу сталось влучання по об’єктах цивільної та критичної інфраструктури. Пошкоджень зазнали зокрема житлові будинки, заклади культури, освіти та науки. Внаслідок масованого ракетного обстрілу загинуло щонайменше 19 людей, 105 – отримали поранення. Світові лідери засудили дії росії.

Російський президент володимир путін визнав завдання масованого удару по Україні. Він дав зрозуміти, що це відповідь на «теракт, направлений на пошкодження критично важливої цивільної інфраструктури рф», натякаючи на пошкодження Кримського мосту. Україна офіційно не визнала свою причетність до цього інциденту, але російська сторона стверджує, що вибух був організований українськими спецслужбами, яким могли допомагати громадяни інших держав. Путін заявив: «у разі продовження терактів відповіді з боку росії будуть жорсткими і за своїми масштабами відповідатимуть рівню загроз, створюваних рф».

Сьогодні, 11 жовтня, загроза масованих ракетних ударів зберігається високою. Закликаємо не нехтувати сигналами повітряної тривоги. Бережіть себе.

За матеріалами www.ndtv.com; dsns.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті