Вельмишановні колеги!

?

Небагато часу минуло після закінчення роботи V Національного з’їзду фармацевтів України, а робоча група Оргкомітету напружено працює над підготовкою Пленуму, на якому мають бути прийняті в остаточній редакції Рішення з’їзду та перспективна програма «Фармація-2005».

На жаль, на наш заклик надсилати свої пропозиції до цих програмних документів, які були представлені у вигляді проектів з урахуванням всіх побажань, що надійшли до 8 вересня 1999 р., після зазначеного часу відгукнулися тільки Управління організації та розвитку виробництва, експертний центр Коммедбіопрому, Закарпатська обласна асоціація «Нова фармація Закарпаття», делегація Кіровоградської області та окремі делегати.

Звертаємося до керівництва Міністерства охорони здоров’я, Фармацевтичної асоціації України, Коммедбіопрому, ДАК «Ліки України», НАК України, фармацевтичних факультетів вузів України, фармацевтичних виробництв, НДІ відповідного профілю, фармуправлінь, держінспекцій та всіх зацікавлених осіб з проханням подати свої пропозиції до Оргкомітету не пізніше 30.11.99 р. та за можливості направити своїх представників на робочу нараду, що відбудеться 01.12.99 р. в м. Харкові на базі Національної фармацевтичної академії України для підготовки рішення з’їзду та програми «Фармація-2005», затвердження яких планується на Пленумі.

Сподіваємося на плідну співпрацю.

Наша адреса: 310002, Харків, вул. Пушкінська, 53
Тел./факс: (0572) 47-01-64, E-mail:?[email protected]

Робоча група Оргкомітету

?

КОЛИ ВЕРСТАВСЯ НОМЕР

Кореспондент «Щотижневика АПТЕКА» зустрівся з ректором Національної фармацевтичної академії, членом-кореспондентом НАН України, професором Валентином Чернихом, який висловив занепокоєнність тим, що після завершення V Національного з’їзду фармацевтів України процес обговорення остаточної редакції його рішення проходить з низькою активністю. Адже тільки за умови активної позиції всіх зацікавлених сторін в остаточній редакції рішення з’їзду та програми «Фармація-2005» можуть бути закладені засади, викладені положення та сформульовані конкретні завдання, які впливатимуть на подальший розвиток вітчизняної фармації у найближчі п’ять років.

Редакція «Щотижневика АПТЕКА» повністю поділяє думку пана Черниха і звертається до всіх, кого хвилюють злободенні питання та проблеми вітчизняної фармації: приєднуйтесь до обговорення, висловлюйте свою думку, ще є час. Зі свого боку, «Щотижневик АПТЕКА» готовий приєднатися до дискусії.

Висловіть свої думки на сторінках газети.

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті