Витяги із Закону України від 27.11.2003 р. № 1344-IV та від 24.06.2004 р. № 1891-IV

04 Листопада 2011 2:44 Поділитися

Закон України

від 27.11.2003 № 1344-IV

«Про Державний бюджет України на 2004 рік»

Витяг

VI. Прикінцеві положення

Стаття 78. Установити, що керівники бюджетних установ утримують чисельність працівників, військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу органів внутрішніх справ, органів і установ виконання покарань, податкової міліції (далі – працівників) та здійснюють фактичні видатки на заробітну плату (грошове забезпечення), включаючи видатки на премії та інші види заохочень чи винагород, матеріальну допомогу, лише в межах фонду заробітної плати (грошового забезпечення), затвердженого для бюджетних установ у кошторисах.

Пільги в частині безоплатного користування квартирою з опаленням та освітленням відповідно до пункту «ї» частини першої статті 77 Основ законодавства України про охорону здоров’я, абзацу першого частини четвертої статті 57 Закону України «Про освіту» та частини другої статті 29 Основ законодавства України про культуру надаються за рахунок субвенції з державного бюджету на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати, вивезення побутового сміття та рідких нечистот.

Стаття 80. З метою покриття ризиків втрат бюджету, пов’язаних з проведенням податкової реформи, та досягнення реальності і збалансованості державного та місцевих бюджетів зупинити на 2004 рік дію:

2) частини четвертої статті 28 Закону України «Про Антимонопольний комітет України» в частині зарахування до спеціального фонду державного бюджету штрафів, накладених за порушення антимонопольного законодавства, та пені за прострочення їх сплати;

28) частини третьої статті 15 Закону України «Про ліцензування певних видів господарської діяльності»;

33) статті 25 Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (Відомості Верховної Ради України, 2000 р., № 38, ст. 315; 2003 р., № 10-11, ст. 86);

ЗАКОН УКРАЇНИ

від 24 червня 2004 р. № 1891-IV

«Про внесення змін до деяких законів України»

Верховна Рада України  постановляє:

1. Внести зміни до таких законів України:

1) статтю 9 Закону України «Про ліцензування певних видів господарської діяльності» доповнити пунктом 68 такого змісту:

«68) професійна діяльність у сфері надання соціальних послуг»;

2) у Законі України «Про соціальні послуги»

у статті 8 слова «в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України» виключити;

у статті 16 слова «умови і порядок якого визначаються Кабінетом Міністрів України» замінити словами «відповідно до Закону України «Про ліцензування певних видів господарської діяльності».

2. Цей Закон набирає чинності з 1 січня 2004 року.

Президент України Л. Кучма
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті