Міністерство охорони здоров’я України.Наказ від 29.01.2001 № 30

ПРО ВИЗНАЧЕННЯ УПОВНОВАЖЕНОЇ УСТАНОВИ

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2000 року № 1911 «Про перелік товарів, експорт та імпорт яких підлягає квотуванню та ліцензуванню в 2001 році» та з метою організації робіт по наданню погодження на отримання ліцензій на імпорт препаратів косметичних та засобів особистої гігієни, враховуючи наявність матеріальних, спеціальних програмних та кадрових ресурсів НАКАЗУЮ:

1. Визначити уповноваженою установою для проведення експертизи документів та підготовки проектів Погоджень на отримання ліцензії на імпорт препаратів косметичних та засобів особистої гігієни, імпорт яких підлягає ліцензуванню у 2001 році, Дочірнє підприємство «Фармацевтичний експертний центр» Державної акціонерної компанії «Укрмедпром» (правонаступника Державного підприємства «Фармацевтичний експертний центр»).

2. Директору Дочірнього підприємства «Фармацевтичний експертний центр» Протасу Я.О. забезпечити у встановленому порядку організацію та здійснення відповідних заходів щодо проведення експертизи документів, що надаються суб’єктами господарювання, та підготовку проектів Погоджень на отримання ліцензії на імпорт препаратів косметичних та засобів особистої гігієни, імпорт яких підлягає ліцензуванню у 2001 році.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Коротка О.Ш.

Міністр

В.Ф. Москаленко

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті