Міністерство охорони здоров’я України.Наказ від 02.02.2001 № 40

ПРО СКАСУВАННЯ НАКАЗУ НАЦІОНАЛЬНОГО АГЕНТСТВА З КОНТРОЛЮ ЗА ЯКІСТЮ ТА БЕЗПЕКОЮ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ, ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ ТА ВИРОБІВ МЕДИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ВІД 30.09.99 № 067

У зв’язку зі скасуванням 01.12.2000 р. Міністерством юстиції України державної реєстрації Умов акредитації підприємств, установ та організацій, що здійснюють оптову та роздрібну реалізацію лікарських засобів, імунобіологічних препаратів та виробів медичного призначення, затверджених наказом Національного агентства з контролю за якістю та безпекою продуктів харчування, лікарських засобів та виробів медичного призначення від 30 вересня 1999 р. № 067 НАКАЗУЮ:

1. Скасувати наказ Національного агентства з контролю за якістю та безпекою продуктів харчування, лікарських засобів та виробів медичного призначення від 30 вересня 1999 р. № 067 “Про затвердження Умов акредитації підприємств, установ та організацій, що здійснюють оптову та роздрібну реалізацію лікарських засобів, імунобіологічних препаратів та виробів медичного призначення”, що зареєстрований в Міністерстві юстиції України 22 листопада 1999 р. за № 805/4098.

2. Державному департаменту з контролю за якістю, безпекою та виробництвом лікарських засобів і виробів медичного призначення (Коротко О.Ш.) надіслати до Міністерства юстиції України копію цього наказу.

3. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра охорони здоров’я України Коротка О.Ш.

В. о. Міністра

Ю.В. Поляченко

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті