Постанова КМУ від 28 березня 2001 р. № 296

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

від 28 березня 2001 р. № 296

«Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 3 лютого 1997 р. № 146»

Кабінет Міністрів України ПОСТАНОВЛЯЄ:

Внести до Порядку видачі сертифікатів на ввезення в Україну та вивезення з України наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 лютого 1997 р. № 146, зміни, що додаються.

Прем’єр-міністр України В. Ющенко

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України від 28 березня 2001 р. № 296

ЗМІНИ,

ЩО ВНОСЯТЬСЯ ДО ПОРЯДКУ ВИДАЧІ СЕРТИФІКАТІВ НА ВВЕЗЕННЯ В УКРАЇНУ ТА ВИВЕЗЕННЯ З УКРАЇНИ НАРКОТИЧНИХ ЗАСОБІВ, ПСИХОТРОПНИХ РЕЧОВИН І ПРЕКУРСОРІВ

1. Пункт 1 викласти у такій редакції:

«1. Цей Порядок регулює видачу сертифікатів (окремих дозволів) на здійснення імпортно-експортних операцій підприємствами, установами та організаціями (далі — підприємства) за наявності у них ліцензії на здійснення відповідних видів діяльності у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів».

2. У пункті 2 друге речення викласти у такій редакції: «Видача сертифіката здійснюється за узгодженням з СБУ».

3. У пункті 6 перше речення після слів «відповідний сертифікат» доповнити словами «крім експорту сірчаної та соляної кислот»;

доповнити пункт реченням такого змісту: «За оформлення і видачу сертифіката на експорт сірчаної та соляної кислот і здійснення контролю за їх обігом з підприємств — виробників цих кислот справляється плата у розмірі 0,2 відсотка вартості відповідного контракту без урахування податку на додану вартість».

4. Пункт 11 доповнити підпунктом 8 такого змісту:

«8) нотаріально засвідчена копія ліцензії на здійснення відповідного виду діяльності у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів».

5. Пункт 16 доповнити підпунктом 7 такого змісту:

«7) нотаріально засвідчена копія ліцензії на здійснення відповідного виду діяльності у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів».


Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті