Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів Міністерства охорони здоров’я УкраїниЛист від 11.09.2001 р. № 2034/12-15

Начальникам державних інспекцій з контролю якості лікарських засобів в  АР Крим, областях, містах Києві та Севастополі

За повідомленням Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів у Полтавській області при проведенні інспекційних перевірок виявлено незареєстрований в Україні лікарський засіб Нітросорбід-УВІ табл. 0,01 г № 50 виробництва ВАТ «УфаВіта», Російська Федерація, що є порушенням закону України «Про лікарські засоби». За даними Фармакологічного центру МОЗ України в Україні зареєстрований препарат Нітросорбід табл. 0,01 г № 50 виробництва ВАТ «УфаВіта» (реєстраційне посвідчення № П.06.01/03215 від 08.06.2001 року).

Виходячи з викладеного, пропонується здійснити відповідну перевірку та вжити термінових заходів щодо вилучення з обігу наявного вищезазначеного незареєстрованого лікарського засобу.

При виявленні у сфері обігу зазначеної незареєстрованої продукції встановити джерело її надходження та вжити відповідних заходів згідно законодавства до всіх суб’єктів, що реалізують незареєстрований в Україні лікарський засіб.

Про результати перевірки та вжиті заходи повідомити Державній інспекції з контролю якості лікарських засобів МОЗ України до 10.10.2001 року.

Перший заступник Головного державного інспектора України з контролю якості лікарських засобів

В.Г. Варченко

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті