Державна інспекція з контролю якості лікарських засобівМіністерства охорони здоров’я УкраїниЛист № 2342/12-09 від 11.10.2001 р.

Начальникам державних інспекцій з контролю якості лікарських засобів в АР Крим, областях, містах Києві та Севастополі

Директору ЗАТ «Фармацевтична фабрика»
Прибу Є.О.

За результатами Державного контролю зразків, вилучених Державною інспекцією з контролю якості лікарських засобів в Запорізькій області під час інспектування суб’єктів господарської діяльності, та архівних контрольних зразків виробника забороняється реалізація Розчину аміаку 10% по 40 мл у флаконах серії 151200 виробництва ЗАТ «Фармацевтична фабрика», м. Сімферополь, який не відповідає вимогам ФС 42-1839-82 за показником «Опис» (Препарат містить кристалічний осад).

Доручаю вжити відповідні заходи щодо вилучення Розчину аміаку 10% по 40 мл серії 151200 вищезазначеного виробника з реалізації. Про виконання розпорядження доповісти до 12.11.2001 року.

Виробнику лікарського засобу слід відкликати Розчин аміаку 10% по 40 мл серії 151200. Надати Державній інспекції з контролю якості лікарських засобів МОЗ в місячний термін інформацію про кількість відпущеної споживачам і повернутої ними продукції, вжиті заходи щодо вказаної субстандартної серії препарату та заходи по недопущенню випуску в подальшому неякісної продукції.

Перший заступник Головного державного інспектора України з контролю якості лікарських засобів

В. Варченко

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті