Державна служба з питань регуляторної політики просить суб’єктів підприємництва повідомити про неправомірні дії з боку органів внутрішніх справ

30 Травня 2012 11:26 Поділитися

До редакції «Щотижневика АПТЕКА» надійшло звернення Державної служби з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва (далі – Служба) до суб’єктів підприємницької діяльності, з проханням повідомити про неправомірні дії з боку органів внутрішніх справ до 5 червня 2012 р. Коментуючи це звернення кореспонденту нашого видання прес-служба Михайла Бродського, голови Служби, наголошує на тому, що у таких повідомленнях підприємцям не обов’язково вказувати відомості щодо назви, реквізитів підприємства, а також дані щодо його представників. Пропонуємо звернення до уваги наших читачів.

Шановні підприємці,

лідери громадських об’єднань підприємців та галузевих спілок!

Державна служба з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва за дорученням Президента України бере участь здійсненні підготовчих заходів до великої спільної наради з Міністерством внутрішніх справ, його регіональними структурними підрозділами та підвідомчими організаціями.

Тема наради: непрості взаємовідносини, що мають місце між органами внутрішніх справ і підприємцями.

Нарада запланована на першу декаду червня поточного року

У зв’язку з чим, звертаємося до вас з проханням:

якщо ви або ваші партнери, займаючись підприємницькою діяльністю, зазнали неправомірних дій з боку органів внутрішніх справ, особливо, Управління по боротьбі з організованою злочинністю, Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю,

просимо повідомити про такі факти, коротко зазначивши:

  • регіон,
  • вид підприємницької діяльності,
  • суть неправомірних дій,
  • дату та прізвища співробітників органів внутрішніх справ (якщо такі дані існують),

або іншу інформацію, яка на вашу думку, може сприяти виявленню недоліків у роботі органів внутрішніх справ під час їх спілкування із підприємствами і підприємцями, та допомогти викоріненню корупційних та безпідставних, не пов’язаних із діями карного розшуку, втручань працівників МВС у бізнес, що заважає його розвитку.

Також, будемо вдячні за пропозиції з нормативного-правового урегулювання зазначених питань, в т.ч. в частині функцій органів внутрішніх справ.

Інформацію необхідно надати до 05 червня 2012 року на електронну адресу: [email protected].

За матеріалами, наданими Державною службою з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*