Виставка CPHI Worldwide

CPhI Worldwide — Міжнародна виставка з фармацевтичних інгредієнтів та допоміжних продуктів (CPhI — The International Convention on Pharmaceutical Ingredients and Intermediates — Міжнародна конвенція з лікарських субстанцій і допоміжних продуктів) — це наймасштабніша у світі фармацевтична міжнародна виставка, на  якій розробники та виробники лікарських засобів представляють як активні інгредієнти, так і широкий спектр допоміжних продуктів (наповнювачі, барвники, смакові добавки, емульгатори і розчинники, основи для мазей і кремів, екстракти рослинного і тваринного походження тощо). З часу першої виставки, яка відбулася у 1990 р., відвідуваність заходу зростає. Щорічна CPhI Worldwide стала головною виставкою фармацевтичної промисловості, на якій представлені активні інгредієнти, проміжні сполуки і допоміжні речовини для використання у фармації. 27–29 жовтня 2003 р. у Франкфурті-на-Майні (Німеччина), в одному з найбільших та найновітніших у світі виставкових комплексів «Дойче Франкфурт Мессе» вже вчотирнадцяте пройшла ця виставка. Проведення наступної виставки планується в Брюсселі в  грудні 2004 р., для участі в ній отримали запрошення близько 20 тис. фармацевтичних компаній зі 110 країн світу.

CPhI Worldwide–2003 гостинно запрошує учасників та гостей

У 2003 р. у виставці CPhI Worldwide взяли участь 8688 співробітників компаній — офіційних експонентів, серед яких — виробники субстанцій, лікарських засобів та косметичних продуктів, розробники устаткування і технологічних процесів, дослідні центри і центри розвитку. Кількість зареєстрованих відвідувачів склала 11 482 осіб, тобто загальна кількість учасників сягнула 20 170 осіб. З країн СНД цього року було офіційно зареєстровано 76 осіб. Відвідувачі виставки представляли такі регіони: Європа — 62%, Північна і Південна Америка — 11%, Азія і Середній Схід — 25%, інші — 2%. Побували на виставці співробітники компаній, що працюють у сфері постачання, розробки, виробництва, загального управління і контролю якості активних фармацевтичних інгредієнтів, допоміжних продуктів і натуральних екстрактів, члени урядових організацій, керівники та співробітники наукових медичних і біотехнологічних фармацевтичних інститутів та компаній, фахівці з управління, планування, маркетингу і корпоративного розвитку усього світу.

На виставці було представлено експонати таких груп:

· активні фармацевтичні інгредієнти: синтетичні речовини, алкалоїди, амінокислоти, антитіла, антибіотики, цитокіни, ензими, гормони, пептиди, фосфоліпіди, простагландини, сироватки, вакцини;

· хімія і напівпродукти: біокаталізатори, лікарські формули, антимікробний захист, антиоксиданти, капсули, барвники, дисперсійні добавки, розчини й емульсії, ароматизатори і парфумерія, гліданти, мікроінкапсуляція, розробка лікарських формул, основи для мазей та супозиторіїв, розчинники, згущувачі, суспензії, речовини, що збільшують в’язкість, підсолоджувачі, таблеткові та капсульні оболонки, упаковки для лікарських засобів;

· натуральні препарати: рослинні чаї, лікарські рослини, рослинні та тваринні екстракти;

· хімічний синтез і аналіз, синтетична й органічна хімія, технології очищення препаратів, біотехнології;

· діагностика та імунохімія;

· послуги: аналітичні, контрактні дослідження, контрактне виробництво, робота з клієнтами.

«Дойче Франкфурт Мессе» — один із найбільших та найновітніших виставкових комплексів у світі

Під час виставки в комплексі «Дойче Франкфурт Мессе» пройшли дві конференції. Перша була присвячена тенденціям процесів розвитку виробництва у біофармацевтиці, в рамках другої відбулися семінари з проблем біотехнологій, виробництва наповнювачів для ліків і контролю їхньої якості, контрактного (замовленого) хімічного синтезу, методів очищення субстанцій і нових методів одержання реагентів та напівпродуктів для промислового синтезу лікарських субстанцій.

Широкий резонанс виставки CPhI Worldwide зумовив виділення «дочірніх» виставок, які проходять одночасно з CPhI Worldwide в одному виставковому комплексі. Першою з них стала Міжнародна виставка контрактних послуг ICSE (International Contract Services Expo), у якій беруть участь компанії, що приймають замовлення на виробництво субстанцій і напівпродуктів, та фірми, які надають виробникам ліків допоміжні послуги. Цього року в ICSE взяли участь 88 компаній. Іншими «дочірніми» виставками є CPhI China та CPhI Japan, в рамках яких демонструють свою продукцію китайські та японські компанії. Організатор виставок — CMP Information (раніше називалася United Business Media International) — одна з підрозділів британської мегакомпанії United Business Media (UBM), що спеціалізується на наданні бізнес-інформації та дослідженні ринків, у тому числі в сфері охорони здоров’я та фармації.

Для відвідувачів та учасників з усього світу CPhI Worldwide становить унікальну можливість налагодити нові ділові контакти, результатом яких стає взаємовигідне партнерство у фармацевтичній сфері.

Матеріали та фото з виставки
CPhI Worldwide надані ВАТ «Фармак»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті