Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів Міністерства охорони здоров’я УкраїниЛист від 03.08.2001 № 1731/12-11

Начальникам Державних інспекцій з контролю якості лікарських засобів в  АР Крим, областях, містах Києві та Севастополі

Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів МОЗ України отримала повідомлення про реалізацію на території України незареєстрованого препарату Латран (розчин для ін’єкцій, таблетки) виробництва НПЦ «Фармзащита», Російська Федерація.

Пропонується здійснити перевірку наявності вказаного препарату у сфері обігу. При виявленні незареєстрованого препарату вжити термінові заходи по вилученню його з обігу і встановити джерело його надходження на ринок України. До всіх суб’єктів, які реалізують незареєстрований в Україні препарат, вжити відповідні заходи згідно законодавства.

Начальнику Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів в Одеській області п. Лук’янчуку І.І. здійснити перевірку ПП «36,5» м. Одеси, в аптеці якого встановлений факт реалізації вищезазначеного лікарського препарату.

Про результати перевірок та вжиті заходи повідомити Державній інспекції з контролю якості лікарських засобів МОЗ України до 03.09.2001 року.

Перший заступник Головного державного інспектора України з контролю якості лікарських засобів

В.Г. Варченко

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті