Як пристосуватися до нових обмежень у законодавстві для фармацевтичної галузі?

15 Серпня 2012 2:42 Поділитися

На численні прохання представників фармацевтичної галузі, які надіслали заявки на участь в бізнес-сніданку, що відбувся 7 серпня в готелі «Radisson Blu», юридична компанія Jurimex разом з «Travel Professional Group» проводить ще одну зустріч 21 серпня о 9.30 з представниками фармринку на тему «Як пристосуватися до нових обмежень в законодавстві для фармацевтичної галузі?»

У рамках бізнес-сніданку юристами «Jurimex» буде запропоновано практичні моделі роботи для фармацевтичних компаній в умовах нових обмежень стосовно реклами лікарських засобів та їх співпраці з лікарями та фармацевтами.

До участі запрошуються:

  • директори;
  • маркетологи;
  • інші представники фармацевтичних компаній, яких цікавлять практичні способи вирішення існуючих проблем.

Теми для обговорення:

  • обмеження реклами лікарських засобів; альтернативні шляхи рекламної діяльності в умовах існуючих обмежень; діяльність фармацевтичних компаній після можливої заборони реклами лікарських засобів у разі прийняття законопроекту № 10563;
  • нові обмеження для лікарів та фармацевтів під час здійснення ними професійної діяльності. Вихід є! Шляхи дотримання законності співробітництва фармацевтичних компаній з лікарями та фармацевтами; методи забезпечення законності участі у конференціях для фармацевтів, та інших професійних заходах;
  • фармацевт та лікар як суб’єкти корупційних правопорушень: моделі роботи фармацевтичних компаній з лікарями та фармацевтами з метою уникнення отримання ними «неправомірної вигоди»; уникнення неправомірних дій у професійній діяльності.

Місце проведення: Київ, вул. Ярославів Вал, 22, готель «Radisson Blu» (ресторан Mille Miglia).

Контакти: Альона Чечет, координатор проекту, e-mail: [email protected], тел.: +380 (44) 545-44-44.

Вартість реєстрації та участі для спеціалістів фармацевтичної галузі 0 грн. Вартість реєстрації та участі для представників інших галузей — 500 грн.

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті