Наказ МОЗ України від 28.08.2012 р. № 663 «Про внесення змін до наказу МОЗ України від 15.03.2012 № 166 (зі змінами)»

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ

НАКАЗ
від 28.08.2012 р. № 663
Про внесення змін до наказу МОЗ України від 15.03.2012 № 166 (зі змінами)

З метою удосконалення порядку проведення МОЗ України державних закупівель на виконання бюджетних програм, які передбачають централізовану закупівлю лікарських засобів, виробів медичного призначення, обладнання та інших товарів, робіт, послуг за рахунок коштів державного бюджету, та у зв’язку з введенням в дію нової структури Міністерства охорони здоров’я України на 2012 рік

НАКАЗУЮ:

1. Унести до наказу МОЗ України від 15.03.2012 № 166 «Про забезпечення профільного супроводу державних централізованих закупівель на виконання державних цільових програм і комплексних заходів» (зі змінами) (далі – Наказ) такі зміни:

1.1. Пункт 12 Положення про Постійну робочу групу МОЗ України з питань профільного супроводу державних закупівель, затвердженого пунктом 1.1. Наказу (далі — Положення) викласти у такій редакції:

«12. Заступником Голови Постійної робочої групи має бути представник Управління моніторингу державних цільових програм та державних закупівель.».

1.2. Пункт 13 Положення викласти у такій редакції:

«13. Членами Постійної робочої групи мають бути:

  • головні позаштатні спеціалісти МОЗ України або інші фахівці за профілем;
  • представник Управління лікарських засобів та медичної продукції;
  • представник Сектору з питань запобігання та виявлення корупції/або представник Відділу внутрішнього аудиту.».

1.3. Пункт 24 Положення викласти у такій редакції:

«24. Інформація щодо предмета закупівлі розглядається та погоджується Департаментом економіки та ресурсного забезпечення, Управлінням бухгалтерського обліку, Управлінням моніторингу державних цільових програм та державних закупівель.».

1.4. Пункт 6 Порядку підготовки, затвердження та погодження Інформації щодо предмета закупівлі, затвердженого пунктом 1.2. Наказу (далі — Порядок) викласти у такій редакції:

«6. Порядок погодження Інформації щодо предмета закупівлі структурними підрозділами МОЗ України:

підготовлена Постійною робочою групою Інформація щодо предмета закупівлі направляється на погодження до:

а) Департаменту економіки та ресурсного забезпечення для перевірки на відповідність затвердженим у встановленому порядку паспортам бюджетних програм та порядкам використання коштів державного бюджету;

б) Управління бухгалтерського обліку та звітності для перевірки на відповідність кошторисним призначенням з урахуванням раніше взятих юридичних зобов’язань;

в) Управління моніторингу державних цільових програм та державних закупівель (далі — Управління) для перевірки на відповідність вихідним даним, заявкам ТООЗ та закладів охорони здоров’я.».

1.5. Пункт 13 Порядку викласти у такій редакції:

«13. Після затвердження відповідних документів у сфері закупівель, вони візуються Головою Постійної робочої групи у частині відповідності вимог до предмета закупівлі вимогам Інформації щодо предмета закупівлі.».

2. Контроль за виконанням цього Наказу покласти на першого заступника Міністра та заступників Міністра відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

Віце-прем’єр-міністр України — Міністр Р. Богатирьова
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті