З 1 січня медичні працівники отримуватимуть надбавки за стаж

12 Січня 2010 11:53 Поділитися

120110_11421 січня набула чинності постанова КМУ від 29.12.2009 р. № 1418 «Про затвердження Порядку виплати надбавки за вислугу років лікарям і фахівцям з базовою та непов­ною вищою медичною освітою державних та комунальних закладів охорони здоров’я». Цим документом передбачено, що лікарі і фахівці з базовою та неповною вищою медичною освітою, які працюють в державних та комунальних закладах охорони здоров’я, отримувати­муть надбавку у розмірі 10% посадового окладу, якщо стаж роботи перевищує 3 роки, 20% — якщо стаж перевищує 10 років, та 30% — якщо стаж перевищує 20 років. Надбавка за вислугу років виплачуватиметься щомісяця за фактично відпрацьований час за основним місцем роботи та за сумісництвом. Встановлення надбавки за вислугу років або зміна її розміру проводиться з початку місяця, що настає за місяцем роботи, в якому виникло таке право.

За матеріалами www.kmu.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Валентина Гревцева 21.01.2010 1:55
Прошу дати деяке роз"яснення щодо Постанови № 1418 про виплату надбвки лікарям за вислугу років. 1.Якщо на посаді лікаря лаборанта працює людина з вищою немедичною освітою (біолог), то чи нараховується дана надбавка? 2.працівник має середню медичну освіту і вищу немедичну(біолог),період роботи на посаді лаборанта з вищою немедичною освітою в районній лікарні зараховується до стажу за вислугу років? 3.Працівник до армії працював фельдшером в лікарні,а після закінчення інституту іслужби в армії на посаді лікаря на протязі року стояв на біржі ,а небув на протязі 3-х місяців влаштований на роботу.Чи зараховується період служби до стажу , що дає право на надбавку? 4.До навчання в інституті і служби в армії ніякого стажу не було. Чи зараховується стаж в армії на посаді лікаря невропатолога до стажу ,що дає право на надбавку? 5.Чи зараховується в даний стаж інтернатура?
Олеся 26.01.2010 11:29
На провизоров и фармацевтов действие этого постановления не распространяется. Разъяснения относительно постановления КМУ от 29.12.2009 г. № 1418 - http://www.apteka.ua/article/25736

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті