Продовження Пілотного проекту: постанову КМУ буде опубліковано після її оформлення належним чином

11 Лютого 2014 6:24 Поділитися

На даний час операторів фармринку, особливо тих, які здійснюють роздрібну реалізацію ліків, хвилює питання: коли буде продовжено дію Пілотного проекту щодо запровадження державного регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою (далі – Пілотний проект). Нагадаємо, що згідно із повідомленнями, розміщеними на сайтах МОЗ та КМУ України, 22 січня поточного року Уряд ухвалив постанову, якою продовжено дію Пілотного проекту, а також передбачена можливість перенесення препарату з ІІ до І групи часткового відшкодування його вартості. Проте, до теперішнього часу цей документ не опубліковано. За відсутності відповідної нормативної бази, підстав для часткового відшкодування вартості антигіпертензивних ліків з боку держави немає.

Редакція нашого видання вирішила звернутися до Секретаріату КМУ з питанням: коли буде опублікована постанова КМУ щодо продовження дії пілотного проекту на 2014 р.? Наводимо відповідь, яку отримало наше видання 11.02.2013 р.:

«На Ваш запит від 05.02.2014 р., що надійшов до Секретаріату Кабінету Міністрів електронною поштою, повідомляємо. На офіційному сайті Кабінету Міністрів постанова «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України» буде опублікована після оформлення та випуску в установленому порядку».

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»

 

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті