Вітаємо з 8 Березня!

Шановні пані, дорогі жінки Фармації!

Дозвольте передати найщиріші вітання з Міжнародним днем 8 Березня!

Тільки завдяки вашій життєвій силі, насназі та довготерпінню з віку у вік продовжується рід людський на Землі.

Ви берегині домашнього вогнища, від вас залежать добробут і затишок у домі. Саме ви, дорогі жінки, надихаєте чоловіків на добрі справи. Без вас не було б стільки світла, любові і тепла. Якщо краса врятує світ, то це буде ваша краса.

У цей святковий день побажаємо всім жінкам, щоб у ваших родинах панували любов і злагода.

Миру, добробуту, гармонії нашій прекрасній Україні!

Валентин Черних,
ректор Національного фармацевтичного університету

Дорогі жінки!

Навесні ми відзначаємо прекрасне свято — Міжнародний жіночий день.

Завдяки жінці світ стає добрішим і досконалішим. Ми вдячні нашим матерям за те, що вони дали нам життя, нашим жінкам за любов і доброту.

Ви наша підтримка й опора, ви даєте нам сили і бажання стати кращими і досягати поставлених цілей. Саме жінки завжди надихали чоловіків на подвиги.

Особливі слова подяки хочу сказати жінкам, що працюють у галузі охороні здоров’я, — лікарям і медсестрам, фельдшерам та фармацевтам. У Ваших золотих і невтомних руках — надія на одужання і віра у зцілення, а Ваша здатність співчувати — це невичерпне джерело втіхи для кожного маленького і дорослого пацієнта.

Зичу, щоб у кожній жіночій долі, і не тільки у святкові дні, було сонячно й затишно. Нехай надійною опорою для вас буде родина, яка, немов весняне деревце, квітує і приростає новими пагінцями. Миру, міцного здоров’я вам та Божого благословення у всьому, дорогі Берегині!

Гліб Загорій,
народний депутат України

Дорогі жінки!

Прийміть найщиріші і найтепліші побажання в цей чудовий весняний день — свято ніжності і світла!

Ви — джерело нашого натхнення, опора та підтримка на життєвому шляху.

У ласкавих жіночих руках — затишок родинної оселі і виховання дітей. До чого б Ви не доторкнулися, усе розквітає і висвітлюється променями добра.

Тільки завдяки вашим чуйності, турботі і розумінню ми досягаємо нових висот, стаємо муд­рішими й успішнішими. І якщо є сенс в житті чоловіка, то це — жінка!

Будьте щасливі і кохані! Нехай у ваших родинах назавжди оселяться мир і взаєморозуміння, а в серці — квітуча весна!

З Міжнародним жіночим днем!

З повагою
Андрій Шипко,
народний депутат України

Любі жінки!

Сердечно вітаю вас із 8 Березня. Для нас це свято символізує весну, любов і красу, які випромінює кожна з вас!

Бажаю, щоб кожен ваш день наповнювали сонячний настрій, безмежна любов та радість, а в житті було багато приводів для оптимізму. Будьте завжди усміхненими, сповненими надій та такими ж витонченими і прекрасними, як сама весна.

Зичу вам щастя й удачі, міцного здоров’я, здійснення всіх мрій. Нехай у ваших серцях, як і по всій нашій країні, панують мир, злагода і добробут. Нехай це весняне свято подарує вам душевну гармонію, ніжність перших квітів, особисте щастя та благополуччя!

З повагою
Михайло Пасічник

Дорогі жінки!

Сердечно вітаю Вас зі святом ніжності й краси, добра й гармонії — 8 Березня!

Бажаю Вам від усієї душі міцного здоров’я, родинного затишку, сонячних ранків, радості та натхнення.

Нехай доля буде щедрою і прихильною до вас, дарує дов­гі й щасливі роки, сповнені любові, злагоди та добробуту.

Валерій Печаєв,
президент Об’єднання організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості України

Чарівні наші колеги!

Прийміть найтепліші вітання, адресовані вам та вашим родинам з нагоди чудового свята Весни, Молодості і Квітування.

8 Березня — це свято, схоже на загадковую жіночу душу, сповнену у весняному розмаї таємничості, трепетного очікування чогось нового і прекрасного. Воно приносить тепло перших променів весняного сонця, символізуючи життєдайне оновлення природи, вінцем якої є людство, а жінки були й залишаться його кращою половиною.

Хочу побажати вам, дорогі жінки, у це радісне весняне свято сімейного затишку, щастя і благополуччя. Нехай ваші домівки не залишають мир і любов.

Олександр Гудзенко,
заслужений працівник охорони здоров’я України,
доктор фармацевтичних наук, професор

Пролетів черговий рік, знову добігла кінця зима і настала весна.

Які б непередбачуваності життя нас не супроводжували, 8 Березня нагадує про святість, кохання і ту «красу, що врятує світ».

Цього року, вітаючи усе жіноцтво, низький уклін матерям, дружинам, волонтеркам, лікарям-жінкам, усім працівницям-фармацевтам, які завжди поруч, допомагають і оберігають, роблять наше життя світлішим.

З пошаною бажаю, щоб Ваше сьогодення та майбутнє було щасливим!

З пошаною
Петро Багрій,
Президент Асоціації «Виробники ліків України»

Любі жінки!

Прийміть щирі вітання з нагоди такого чудового весняного свята!

Все прекрасне, що є у житті, пов’язане з жінкою. І любов, і сім’я, і народження, і радість. Вона теплом, добром і ніжністю прикрашає наші дні, утверджує наші успіхи і підтримує у тяжкі хвилини.

Бажаю Вам міцного здоров’я, щастя та кохання! Нехай на шляху Вас зустрічають благополуччя, хороший настрій, радість нових відкриттів.

Хай у ваших оселях завжди панують мир, злагода і добробут.

Олег Никулишин,
голова правління Всеукраїнської громадської організації
«Аптечна професійна асоціація України»

Шановні жінки!

Щиро вітаю Вас із Міжнародним жіночим днем, святом весни та краси!

Все найсвітліше, що є у нас, пов’язане з Жінкою — берегинею роду людського. Віки і тисячоліття світової історії осяяні вашими ніжністю, мудрістю та вродою.

Від усієї душі бажаю Вам, дорогі жінки, міцного здоров’я, життєвого оптимізму, родинного благополуччя і добробуту. Нехай щастям і любов’ю буде сповнений кожен день вашого життя.

Нехай Божа ласка завжди огортає вас своїм світлом та теплом!

Зі святом!

З повагою
Ігор Шкробанець,
генеральний директор Державного підприємства
«Державний експертний центр МОЗ України»,
доктор медичних наук, професор,
заслужений працівник охорони здоров’я України

Чарівні жінки!

Свято 8 Березня є символом усього найкращого, що є у нас в житті, — сердечності, доброти, кохання, радості і тепла. Для нас, чоловіків, воно є чудовою нагодою знову й знову проявити своє захоплення вашою красою і ніжністю, висловити вдячність і повагу за терпіння, мудрість, добро, що невіддільні від вас, а нам, чоловікам, завжди додає наснаги у буденних справах.

Ми схиляємося перед вашою високою материнською місією, що дарує найдорожче — нове життя, продовжує рід людський.

Від усієї душі бажаю Вам здійснення усіх життєвих планів, надій і мрій! Нехай кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення, приємні несподіванки і душевний комфорт!

Костянтин Косяченко,
Голова Громадської організації «Спілка працівників фармації»,
заслужений працівник фармації України,
доктор фармацевтичних наук

Дорогі та чарівні пані!

Вітаємо Вас із приходом весни та святом 8 Березня!

Бажаємо Вам удачі та успіхів, краси та кохання, радості, чудових сонячних днів та миру, приємних вражень від улюбленої роботи, щастя та здійснення усіх Ваших бажань!

З повагою від імені Асоціації індійських фармацевтичних виробників (ІРМА).

Д-р Менон У.П.Р.

Дорогі жінки!

Прийміть найщиріші вітання з прекрасним святом краси і любові — Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

Говорити про жінок можна нескінченно. Але головна правда полягає в тому, що ми, чоловіки, шануємо і любимо вас. Своєю мудрістю ви обминаєте гострі кути, терплячістю — зберігаєте мир вдома і на роботі, любов’ю до людей і до праці — будуєте майбутнє. Ви відомі своєю життєдайною енергією, талантом, особливою вродою, яка поєднується з гнучким розумом, цілеспрямованістю та діловитістю. А це є запорукою вирішення будь-яких існуючих проблем сьогодення.

З найкращими побажаннями
Віктор Чумак,
експерт фармацевтичного ринку

Шановні жінки!

З першим подихом весни приходить до нас чудове свято — 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу, адже усе найдорожче, що є у нашому житті, — щастя, радість, надія, кохання, пов’язане із жінкою.

Без вас, дорогі жінки, не було б стільки світла, любові і тепла. Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ.

Велике спасибі вам, милі жінки, за материнську мудрість, ніжність і добре слово. Сердечно бажаємо вам, наші дорогі матері, дружини, доньки та сестри, нев’янучої молодості, радості та краси.

Нехай вас ніколи не оминає турбота чоловіків, прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог. Будьте коханими і кохайте, а ми, чоловіки, зробимо все, аби ви почувалися щасливими.

Олег Клімов,
голова правління
ГО «Всеукраїнська Фармацевтична палата»

Любі жінки!

Від усього серця вітаю всіх вас зі святом 8 Березня!

Для нас, чоловіків, ви уособлюєте вроду й чарівність, вносите в наші будні енергетику світла, добра, любові, що творить дива в серцях і вчинках представників сильної статі.

Ви незмінно демонстрували й демонструєте громаді свої жертовність, працелюбство, мудрість і всю велич материнства, безкінечність жіночої ніжності й любові.

Ми пишаємося вами і бажаємо всіх земних гараздів і небесних щедрот на многая літа у здоров’ї, радощах і коханні.

Нехай сонцесяйна дивовижна краса нової весни дарує вам усе найкраще, що є на світі. Міцного вам здоров’я й яскравого щастя! Любіть і будьте любимими! Радійте життю і майте в кожному його дні привід для святкового настрою!

Михайло Півнюк,
директор ДВТП «Волиньфармпостач»

Шановне, дороге жіноцтво!

Щиро й сердечно вітаю вас зі святом, що відкриває календар нової весни, оновлення природи! Цей традиційний жіночий день, до якого ми, чоловіки, ставимося з особливими почуттями, розкриває вашу ніжність і красу, безмежну материнську любов і турботу, яку ви щедро віддаєте чоловікам, родині, дітям, онукам, правнукам.

Світлого дня 8 Березня зичу всім вам, дорогі українки, величезного щастя, кохання і доб­ра. Бажаю, аби вас оточували лише достойні люди. Щоб кожен прийдешній день ви зустрічали з посмішкою, впевненістю та передчуттям свята. А нова весна нехай подарує радість в особистому житті та успіх у професійній діяльності!

Дмитро Жадовець,
голова правління
ПОГО «Асоціація працівників фармацевтичної галузі»

Дорогі наші жінки!

Дозвольте від усього серця привітати вас зі святом Весни, Любові та Краси — 8 Березня. Для кожного чоловіка зрозуміло, що всі чесноти цього світу йдуть від жінок. Ви, дорогі жінки, — головне багатство нашої країни, її душа, її майбутнє. Вам притаманні внутрішня краса, доброта, стійкість. Ви зберігаєте життєвий оптимізм в найскладніших ситуаціях, залишаючись при цьому берегинями домашнього вогнища та родинних цінностей.

Бажаю вам в цей чудовий весняний день сонячного настрою, добра і миру вашим родинам. Хай збудуться всі ваші заповітні мрії!

Іван Сорока,
заслужений працівник охорони здоров’я,
президент Українського медичного клубу

Дорогі жінки!

Сердечно вітаємо вас із весняним святом, святом краси і любові — Міжнародним днем 8 Березня!

У цей святковий день бажаємо вам міцного здоров’я та успіхів в усьому, безмежного добра і щастя, миру на землі і достатку.

Нехай вас завжди оточують любов і мир, а ваші найзаповітніші мрії здійснюються!

Асоціація виробників інноваційних ліків «АПРАД»

Дорогі жінки, шановні колеги!

Прийміть сердечні вітання з нагоди чудового весняного свята — 8 Березня!

З весною пов’язані добрі надії на краще майбутнє. Впевнений, що разом ми здолаємо всі труднощі. Україна буде квітучою країною щасливих людей.

Нехай у Ваших домівках панують мир, взаєморозуміння і злагода, у серцях — добро і любов, у справах — мудрість.

Нехай вас ніколи не оминає турбота чоловіків, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових успіхів та перемог.

З сердечними побажаннями справжнього жіночого щастя, любові та добра.

Руслан Світлий,
генеральний директор КП «Фармація»

Милі наші пані!

Щиро й сердечно вітаю вас із жіночим святом, що дарує чудо нової весни-чарівниці, наповнюючи життя новими силами й новими надіями!

Щедрість ваших душ зігріває, сила духу — захоплює, а краса — вселяє віру в те, що світ буде врятований. Поки існує світ, ми, чоловіки, не перестаємо схилятися перед жіночим покликанням дарувати життя і наповнювати його високим змістом любові, добра і краси.

Добрі і ласкаві, мужні і ранимі, такі хоробрі і такі тендітні, ви — найдорожче, що є в житті чоловіків. Бажаю вам міцного здоров’я та невичерпної творчої енергії, добра й упевненості у своїх силах.

Віктор Сердюк,
президент Всеукраїнської благодійної організації
«Рада захисту прав та безпеки пацієнтів»

Любі жінки!

Дозвольте привітати вас із чудовим днем 8 Березня та висловити слова глибокої вдячності, адже на ваших мудрості, силі та терпінні тримається світ. У буднях сьогодення ми часто не помічаємо, які серед нас прекрасні, розумні, добросовісні, самовіддані жінки.

Нехай це чудове весняне свято, що асоціюється із жіночою красою та ніжністю, стане запорукою нової радості, здійснення заповітних бажань! Хай доля буде прихильною до вас і ваших родин, нехай ваші таланти, професіоналізм приносять успіх у роботі, навчанні, творчості! Будьте здорові і щасливі!

Асоціація «Оператори ринку медичних виробів»

Любі жінки!

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято — 8 Березня.

З цієї нагоди прийміть наші найщиріші вітання!

Нехай лагідна посмішка весняного сонця дарує Вам міцне здоров’я, красу та чарівність, родинне тепло та затишок. Нехай Ваші доброта, ніжність, жіночність завжди сповнюють серця радістю і любов’ю, будуть запорукою миру та злагоди, здійснення кращих мрій і сподівань, а Ваша праця йде на користь справі, дає наснагу для здійснення всіх Ваших задумів.

Нехай ця весна принесе спокій і радість, віру в краще майбутнє — воно неодмінно настане!

З найкращими побажаннями
колектив AIPM Ukraine

ebaНаші чарівні жінки!

Бажаємо усім жінкам щасливого свята в день 8 березня!

Нехай щоденна непередбачуваність ситуації в країні не зіпсують Вам гарного настрою та радості від життя, а прийдешня Весна не дозволить Вам забути про Вашу особисту жіночність, навколишню красу природи, принесе Вам натхнення, удачу та сприятиме початку нового миру та злагоди у Ваших домівках та країні!

Завжди з Вами,
Комітет з охорони здоров’я
Європейська Бізнес Асоціація

Будьте щасливі!

Світлий образ прекрасної половини людства — Жінки-матері, охоронниці сімейного вогнища, улюбленої і вірної супутниці, завжди був символом світу, сімейного благополуччя. Тому за всіх часів найтепліші і ласкаві слова були присвячені саме жінці. Нехай прекрасні почуття зігрівають Ваші серця, нехай Ваша доля буде щедро зігріта теплом і любов’ю, а серце — увагою рідних і близьких!

Редакція «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Останні новини та статті