Міністерство охорони здоров’я України.Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів.Лист від 08.11.2000 р. № 611/12-01


Керівництву АКК «Сугестія» Начальникам державних інспекцій з контролю якості лікарських засобів в АР Крим, областях, містах Києві та Севастополі

Відповідно до термінового донесення Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів у Миколаївській області встановлена невідповідність зразків препарату Розчин йоду спиртовий 5% — 20 мл, серії 05052000 виробництва АКК «Сугестія», м. Полонне Хмельницької області, вимогам АНД за показником «Спирт» (вміст спирту занижений).

Прошу здійснити перевірку наявності в сфері обігу вказаної серії вищезазначеного препарату та її відповідності вимогам АНД.

При невідповідності вилучених зразків препарату вимогам АНД прийняти відповідні заходи на місцях.

Про результати перевірки та прийняті заходи повідомити Державній інспекції з контролю якості лікарських засобів МОЗ України до 25 листопада 2000 року.

АКК «Сугестія» представити Державній інспекції МОЗ Розчин йоду спиртовий 5% — 20 мл на попередній державний контроль (5 чергових серій) з відповідною документацією. За нашими відомостями препарат на вказаний контроль не направлявся.

Перший заступник Головного державного інспектора України з контролю якості лікарських засобів

В.Г. Варченко

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті