“Оріон Фарма” відзначає десятиріччя представництва в Україні

Напередодні Дня незалежності Фінляндії, 4 грудня 2003 р., компанія «Оріон Фарма» відзначила десятиріччя діяльності свого представництва в Україні. На прийомі з нагоди цього ювілею в Національній галереї західного мистецтва «Оріон» вітав гостей, що підтримують стиль і традиції компанії, разом з якими вона працює в ім’я здоров’я людей.

Президент «Оріон Фарма» п. Рісто Мієттунен, Посол Фінляндії в  Україні п. Лаура Рейніля і перший секретар Посольства Фінляндії п. Піркка Тапіола (справа наліво)

«Оріон Корпорейшн» — концерн, що спеціалізується в галузі охорони здоров’я, основні виробничі потужності і підрозділи якого розташовані у Фінляндії. «Оріон» — акціонерне товариство, акціями якого володіють близько 28 тис. осіб, при цьому власники 17% акцій компанії перебувають за межами Фінляндії. Концерн працює на міжнародному ринку майже 30 років. Сьогодні він має дочірні підприємства і представництва в 15 країнах світу, у тому числі в Чехії, Росії, Польщі та Україні. Основними для «Оріон» є ринки Європи і США. Оборот концерну в 2002 р. склав 1,62 млрд євро, з них від міжнародних операцій — 864,4 млн євро. Керівництво компанії планує збільшити обсяги міжнародних операцій за рахунок просування продуктів, розроблених науково-дослідним сектором концерну.

У числі запрошених — дипломати, представники фінських компаній, провідні українські фахівці в галузі медицини, глави представництв та керівники дистриб’юторських фармацевтичних компаній

Фармацевтичний бізнес є основним для «Оріон Корпорейшн», а розробленням, маркетингом та реалізацією оригінальних та інноваційних продуктів займається її підрозділ — «Оріон Фарма». Основні дослідження сконцентровані в сфері гормональної терапії, препаратів, які застосовуються для лікування пацієнтів із захворюваннями центральної нервової та серцево-судинної систем. За останній час «Оріон» представив на світовому ринку 7 нових продуктів. Найбільш важливими з них стали СИМДАКС® — для лікування пацієнтів з гострою серцевою недостатністю, СТАЛЕВО® — новий препарат, що застосовується для терапії хвороби Паркінсона, а також Фарестон® — зареєстрований в Україні оригінальний препарат для лікування хворих на рак молочної залози. Широко відома універсальна колекція препаратів «Оріон Фарма», які використовуються для замісної гормональної терапії клімактеричних розладів: Індивіна® і зареєстровані в Україні Дивіна® та Дивігель®.

«Оріон» є традиційним партнером України в галузі охорони здоров’я. З часу відкриття представництва компанія стала одним з провідних учасників фармацевтичного ринку в країні. Завдяки бездоганній якості препаратів компанія здобула гарну репутацію, а такі продукти, як РЕГІДРОН®, ФІНОПТИН®, МЕТИПРЕД®, стали класичними і навіть увійшли до підручників. Прогнози керівництва щодо майбутнього «Оріон Фарма» — оптимістичні, що грунтується на впевненості в партнерах, професіоналізмі персоналу, якості розроблених компанією оригінальних препаратів. Усе це дозволяє задовольняти потреби закладів охорони здоров’я, зумовлені турботою про благо людей.

Президент «Оріон Фарма» п. Рісто Мієттунен (в центрі) вітає гостей на прийомі з нагоди ювілею українського представництва

Матеріал наданий представництвом «Оріон Фарма» в Україні
Фото Євгена Чорного

На правах реклами

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті