Наказом МОЗ затверджено ще 6 номенклатур ліків

21 Липня 2015 6:02 Поділитися

Наказом МОЗ затверджено ще 6номенклатур ліківЯк повідомляє МОЗ України, відповідно до наказу від 21 липня 2015 р. № 446 затверджено ще 6 номенклатур ліків, що закуповуватимуться за державні кошти для забезпечення ліками дітей, хворих на розлади психіки та аутизм, фенілкетонурію, резистентну форму ювенільного ревматоїдного артриту, хронічні вірусні гепатити В і С, для закупівлі медикаментів та виробів медичного призначення для дитячого діалізу, а також для надання невідкладної медичної допомоги жінкам при кровотечах. Наразі текст документа не оприлюднено.

Залишилося затвердити ще 4 номенклатури, після детального обговорення з фахівцями та пацієнтськими організаціями документи знаходяться у процесі фіналізації.

Паралельно триває процес збору інформації щодо потреби з регіонів для формування технічних завдань та проведення безпосередньо конкурсних торгів.

Нагадаємо, що частину номенклатури лікарських засобів, виробів медичних, обладнання та інших товарів, робіт, послуг, що закуповуватимуться на виконання державних цільових програм та комплексних заходів програмного характеру було затверджено наказом МОЗ України від 1 липня 2015 р. № 400 (19 номенклатур) та наказом МОЗ України від 10 липня № 424 (11 номенклатур). Зокрема, останнім документом затверджено номенклатури за наступними напрямами:

За матеріалами www.moz.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті