Crown Agents запрошує виробників та дистрибьюторів взяти участь у торгах

09 Листопада 2015 5:52 Поділитися

Crown Agents запрошує виробників та дистрибьюторів взяти участь у торгахЯк повідомляється на сайті МОЗ України, Crown Agents звертається до всіх зацікавлених виробників, постачальників онкологічних препаратів, що зареєстровані (або перебувають у процесі реєстрації) для використання в Україні відповідно до Закону України «Про лікарські засоби», з проханням підтвердити свою зацікавленість щодо участі в торгах до понеділка, 16 листопада 2015 р. Для цього вони мають звернутися на е-mail: [email protected]. Запрошення до участі в тендері буде видано 20 листопада 2015 р., після чого учасники матимуть 2 тиж для підготовки пропозицій.

Запрошення до участі в тендері міститимуть вимогу щодо заповнення Анкети бізнес-партнерів Crown Agents. Для отримання інформації стосовно цієї вимоги заздалегідь перейдіть за посиланням http://www.crownagents.com/ suppliers/supplier-downloads. У повідомленні також зазначено, що подальша комунікація та документообіг відбуватимуться англійською мовою.

Нагадаємо, що 6 листопада 2015 р. було підписано договір між МОЗ та Crown Agents, який передбачає закупівлю продукції загальною вартістю 750 млн грн.

Crown Agents обрано для проведення закупівель, доставки і розподілу товарів відповідно до наступних програм:

1) «Централізована закупівля лікарських засобів та виробів медичного призначення для лікування дітей, хворих на онкологічні та онкогематологічні захворювання»;

2) «Централізована закупівля хіміотерапевтичних препаратів, радіофармпрепаратів та препаратів супроводу для лікування онкологічних хворих».

За матеріалами www.moz.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*