Переможемо вірус безпечно!

Збудники вірусних інфекцій, що вражають респіраторний тракт, відрізняються високою контагіозністю та мінливістю, через що ці захворювання часто набувають епідемічного характеру. Етіологічно вони представляють собою групу різноманітних збудників (риновіруси, аденовіруси, віруси грипу і парагрипу, реовіруси, риносинцитіальний вірус). Особливу небезпеку вірусні інфекції становлять для дітей, які відвідують організовані дитячі колективи. Також не можна забувати, що вірусні інфекції, що вражають слизову оболонку рото- і носоглотки, можуть призводити до активації хронічних вогнищ інфекції і появи бактеріальних ускладнень.

Переможемо вірус безпечно!ЕРЕБРА® — ефективний рослинний препарат, що містить комплекс біологічно активних танінів. Сировиною для нього служить очищений екстракт з листя обліпихи крушиновидної — лікарської рослини, відомої своїми цілющими властивостями. Діючою речовиною препарату ЕРЕБРА® є гіпорамін. Саме завдяки йому реалізується механізм противірусної дії препарату. Гіпорамін діє внутрішньоклітинно: інгібує вірусну нейрамінідазу і тим самим припиняє реплікацію вірусу. Крім того, ця активна речовина індукує синтез α- і γ-інтерферонів, має антимікробну, фунгіцидну і антиміцелярну дію, стимулює продукцію SIgА і підвищує рівень захисту в області лімфоглоточного кільця від вірусно-бактеріальних інфекцій (Крючко Т.О. та співавт., 2014). Під час клінічних досліджень, проведених в Україні, було встановлено ​​високу ефективність і сприятливий профіль безпеки препарату ЕРЕБРА® у пацієнтів різних вікових груп, включаючи дітей від 3 років. Застосування ЕРЕБРА® в комплексній терапії при гострих респіраторних вірусних інфекціях (ГРВІ) скорочувало період перебігу захворювання практично в 2 рази, полегшувало тяжкість основних симптомів хвороби (нежить, закладеність носа, кашель, чхання, інтоксикація, гіпертермія) і зменшувало кількість епізодів повторних ГРВІ упродовж 6-місячного періоду спостереження після перенесеної вірусної інфекції (Ершова И.Б., 2014).

Дія компонентів препарату ЕРЕБРА® ґрунтується на природних механізмах протиінфекційного захисту і поєднує в собі противірусну, антибактеріальну, фунгіцидну та імуномодулю­ючу дію, що дозволяє боротися з мікст-інфекцією та її ускладненнями (Крючко Т.О. та співавт., 2014). Препарат ЕРЕБРА® актуальний при перших симптомах простудних захворювань для всіх членів родини, починаючи з малят 3-річного віку. Враховуючи високу заразність ГРВІ, профілактика захворювання у дітей, які відвідують дитячі колективи, і дорослих членів сім’ї допомагає уникнути зайвих витрат на лікування, а також знизити вартість курсу терапії за рахунок зменшення потреби в антисептичних і симптоматичних лікарських засобах (Герасимов С.В. та співавт., 2014). Застосування препарату ЕРЕБРА® не вимагає ідентифікації збудника, оскільки він ефективний по відношенню до широкого спектра агентів, що викликають розвиток гострих респіраторних захворювань. Високу активність гіпорамін виявляє щодо найбільш частих збудників ГРВІ: штамів вірусів грипу А і В, аденовірусів, параміксовірусів, вірусів простого герпесу, оперізувального лишаю, цитомегаловірусу (ЦМВ), респіраторно-синцитіального вірусу (РС-вірусу). Більше того, профілактичний прийом ЕРЕБРИ підвищує неспецифічну імунорезистентність організму, що дозволяє хворіти рідше і легше переносити будь-які захворювання (Крючко Т.О. та співавт., 2014). Докази сприятливого профілю безпеки препарату, отримані в ході клінічних досліджень, дозволяють призначати його всім членам сім’ї, включаючи малюків від 3 років (Крючко Т.О. та співавт., 2014; Герасимов С.В. та співавт., 2014).

Препарат ЕРЕБРА® випускається у формі сублінгвальних таблеток, які мають приємний смак та є зручними у застосуванні. Таблетки необхідно тримати в порожнині рота до повного розсмоктування. Для дітей 3–6 років ЕРЕБРУ застосовують по ½ таблетці 2–4 рази на добу, дітям 6–12 років — по 1 таблетці 3–4 рази на добу, дорослим і дітям віком від 12 років призначають по 1 таблетці 4–6 разів на добу. Рекомендований курс лікування — від 3 днів до 3 тиж.

До уваги фармацевтів

Увага! З 20 січня 2016 р. стартує широкомасштабна рекламна кампанія на ТБ! Не забудьте поповнити товарний запас препарату ЕРЕБРА®, щоб підготуватися до стрімкого зростання попиту!

З більш детальною інформацією можна ознайомитися на сайті: http://www.erebra.com.ua.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Еребра

Останні новини та статті