Наказ МОЗ України від 14.01.2009 р. № 20/3

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
від 14.01.2009 р. № 20/3
Про передачу ліцензійного реєстру в  електронному вигляді та документації з питань ліцензування виробництва, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20 грудня 2008 року № 1121 «Про внесення змін до деяких постанов» відповідно до Положення про Державну інспекцію з контролю якості лікарських засобів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 грудня 2008 року № 1121 з метою забезпечення правонаступництва між органами ліцензування господарської діяльності з виробництва, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами

НАКАЗУЄМО:

1. Виконуючому обов’язки Голови ліквідаційної комісії Державної служби лікарських засобів і виробів медичного призначення (Косяченко К.Л.) у термін до 15.01.2009 р. здійснити передачу ліцензійного реєстру в електронному вигляді та документації з питань ліцензування виробництва, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами (ліцензійні справи, реєстри, реєстраційні журнали, результати перевірок, іншу документацію на паперових та електронних носіях).

2. Заступнику Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів (Захарашу А.Д.) прийняти ліцензійний реєстр в  електронному вигляді та документацію з питань ліцензування виробництва, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами (ліцензійні справи, реєстри, реєстраційні журнали, результати перевірок, іншу документацію на  паперових та електронних носіях).

3. Про передачу відповідної документації скласти акти в двох екземплярах, по  одному екземпляру для Державної служби лікарських засобів та виробів медичного призначення та Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів.

4. Контроль за виконанням цього наказу залишаємо за собою.

Міністр охорони здоров’я В.М. Князевич
В.о. Голови Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів А.Д. Захараш
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті