Міжнародні закупівельні організації допоможуть МОЗ із реформою державних закупівель

05 Квітня 2016 11:32 Поділитися

11Як повідомляє прес-служба МОЗ України, 4 квітня 2016 р. в Міністерстві відбулася зустріч Ігоря Перегінця, заступника міністра охорони здоров’я, з представниками міжнародних організацій ПРООН, ЮНІСЕФ та ВООЗ. Сторони дійшли згоди щодо здійснення оцінки та проведення аналізу інституційної спроможності органів державної влади у сфері закупівель лікарських засобів та медичних виробів, а також сучасного стану реформ у цій галузі.

У підсумку представники МОЗ та міжнародних організацій підготують узгоджену позицію щодо проведення однієї з найважливіших реформ — закупівлі лікарських засобів та медичних виробів в Україні.

Експерти здійснять аналіз існуючих програм, проектів та ініціатив, які надають підтримку державним органам щодо реформи системи закупівель, визначать потреби для надання технічної допомоги та розвитку інституційної спроможності залучених до реформи державних органів, підготують спільну оцінку з рекомендаціями та пріоритетами для надання технічної підтримки у впровадженні реформи.

У рамках місії представники провідних міжнародних організацій планують провести зустрічі з ключовими партнерами у сфері закупівель лікарських засобів та медичних виробів.

Зазначимо, що станом на сьогодні препарати, що повинні були бути закуплені через міжнародні організації, так і не поставлені на склади.

За матеріалами www.moz.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті