Компанія «Фармаско»: новий виток розвитку з акцентом на власне виробництво

«Фармаско» — приклад успішної сімейної компанії, взірець того, як ідея однієї людини завдяки родинній підтримці та команді професіоналів поступово втілюється в життя. Компанія відома на українському фармацевтичному ринку вже майже 15 років, і за час існування їй вдалося не тільки заявити про себе та втриматися на плаву, але й відкрити ринок швидких тестів нового покоління для нашої країни. Сьогодні, незважаючи на складні часи для України, компанія «Фармаско» продовжує впевнено рухатися вперед, поступово втілюючи в життя прагнення перейти від дистрибуції швидких тестів до їх власного виробництва. Новим витком розвитку компанії стало введення в експлуатацію власного комплексу 4 травня 2016 р., який включає офісні приміщення, що мають усі сучасні умови для комфортної роботи, склад з відповідним температурним режимом для зберігання продукції, а також приміщення для власного виробництва.

На святкуванні з нагоди відкриття власного комплексу, а також особистого свята, ювілею засновника компанії «Фармаско» Вадима Скопиченка, зібралася родина, численні друзі та партнери, багато з яких прибули з інших країн спеціально, щоб привітати відданого товариша та надійного стабільного партнера з подвійним святом — професійним та особистим.

На початку святкувань запрошені гості змогли відвідати новий комплекс компанії «Фармаско», особисто подивитися на приміщення, у яких найближчим часом планується власне виробниц­тво, пакування та зберігання продукції. Екскурсію новим комплексом провів особисто В. Скопиченко, тому запрошені гості мали змогу переконатися в тому, що засновник підприємства щиро вболіває за свою справу. Адже це дійсно викликає повагу та захоплення, коли керівник компанії особисто контролює її діяльність, знає кожен «гвинтик» цього процесу, цінує та пишається своєю командою.

Новий офіс компанії розташований у м. Вишгород. Його загальна площа становить 2750 м2. У штаті компанії — офісні співробітники та медичні представники, регіональні менеджери, які розповсюджують продукцію у медичних закладах на всій території України.

Урочиста частина святкування зібрала велику кількість гостей — друзів, співробітників та партнерів компанії. У вітальному слові до запрошених гостей Вадим Скопиченко щиро подякував своїй родині за підтримку та натхнення, дружній команді співробітників та закордонним партнерам за те, що бачать у ньому надійного та перспективного партнера, який не зупиняється на досягнутому та завжди прагне розвитку та руху вперед. «Ми всі йдемо у багатьох речах наосліп, а бізнес — це, окрім науки, ще й мистецтво. Своєму успіху компанія «Фармаско» завдячує надійним партнерам, які забезпечують якість продукції, та команді професіоналів, які доносять особливості та переваги цієї продукції до споживачів та спеціалістів», — підкреслив В. Скопиченко.

У затишній дружній атмосфері з великою кількістю побажань засновник компанії «Фармаско» приймав вітання та подарунки, цінні й творчі, багато з яких були зроблені співробітниками власноруч, що, безперечно, свідчить про відданість своїй справі та повагу до компанії. У щирих привітаннях компанії та її власнику з нагоди відразу 2 свят звучали побажання зростання й процвітання, руху вперед всупереч труднощам і перешкодам, прогресивних ідей у майбутньому.

Муза, вірний помічник та дружина засновника компанії Світлана Скопиченко подякувала гостям, які були присутні на святкуванні, та зауважила, що компанії «Фармаско» довелося пройти крізь терни до зірок, почавши роботу з нуля. Навчити споживачів та спеціалістів використовувати нові на той час методи діагностики для нашої країни — швидкі тести, які сьогодні допомагають лікарям встановлювати діагноз, а споживачам — отримувати інформацію про стан здоров’я в домашніх умовах. Завдяки якості продукції та надійним закордонним партнерам компанії «Фармаско» вдалося розширити продуктовий портфель та вийти на закордонні ринки. «У розвитку компанії завдячуємо нашим партнерам та співробітникам, тим, хто за час роботи в компанії виріс від медичних працівників до регіональних менеджерів. Усім тим, хто повірив у нашу компанію та приклав багато зусиль для її подальшого розвитку», — підкреслила С. Скопиченко.

Іван Сорока, президент Українського медичного клубу, заслужений працівник охорони здоров’я України, привітавши В. Скопиченка з ювілеєм та відкриттям нового складського виробничого комплексу, побажав успіхів та подальшого розвитку всій команді професіоналів «Фармаско» та від імені президії Українського медичного клубу вручив власнику компанії почесну відзнаку — орден за визначні досягнення в розбудові охорони здоров’я, звитяжну роботу, багаторічну наукову, практичну й громадську діяльність.

1041114

Ось так в атмосфері дружнього спілкування та теплих побажань пройшло святкування нового етапу розвитку компанії «Фармаско» та ювілею її засновника та наставника.

«Фармаско»: шлях розвитку від дистрибуції до власного виробництва

Компанію «Фармаско» засновано у 2002 р., до певного часу вона була сфокусована на дистрибуції та просуванні на український ринок діагностичних експрес-тестів. «Фармаско» — це компанія, що динамічно розвивається, є надійним партнером, пропонує якісні продукти та послуги для своїх клієнтів. Однією з основних її цілей є впровадження на український ринок інноваційних продуктів для діагностики. Сьогодні компанія «Фармаско» вийшла на ринки країн СНД та займається реєстрацією своїх продуктів в інших країнах.

Мета компанії — забезпечити українських споживачів експрес-тестами, які б максимально задовольняли потреби лікарів, співробітників лабораторій і пацієнтів у найсучасніших діагностичних засобах. Саме тому сьогодні «Фармаско» сфокусована на власному виробництві продукції. Численні нагороди компанії, такі як «Фаворит успіху», «Фаворит року», «Панацея», тільки підкреслюють визнання її професійних заслуг.

«Фармаско» пропонує діагностичні експрес-тести, засновані на імунохроматографічному аналізі. Вона першою вивела на український ринок тести на овуляцію, наркотики, інфаркт міокарда, грип, ВІЛ, гепатит В, С, А, гонорею, сифіліс тощо. Сьогодні компанія пропонує лікарям та пацієнтам досить широкий перелік експрес-тестів: тест-системи SECRET і DUET для визначення вагітності на ранніх термінах і тест-система SOLO для контролю за зачаттям шляхом моніторингу менструального циклу (тести на овуляцію), швидкі тести на виявлення вмісту в крові наркотичних речовин SNIPER, а також швидкі тести Cito Test для визначення інфекційних захворювань і тих, що передаються статевим шляхом (ВІЛ 1-го і 2-го типу, вірусні гепатити В і С, сифіліс, гонококова і хламідійна інфекція) тощо.

Компанія бере активну участь у науково-практичних конференціях, навчає лікарів та пацієнтів, як застосовувати швидкі тести на практиці. «Фармаско» має сертифікат системи управління якістю ISO 13485:2005, який розповсюджується на розроблення, виробництво та реалізацію медичних виробів для діагностики in vitro. Компанія «Фармаско» один з провідних постачальників засобів експрес-діагностики для українських закладів охорони здоров’я, лікарів та пацієнтів.

Приємно відзначити, що саме співробітників компанії її керівництво вважає найголовнішою цінністю та гордістю. Основою політики компанії щодо працівників є прагнення надати всі умови для повної реалізації їх здібностей, професійних навичок, а також забезпечити гідну винагороду результатів їх праці. Компанія «Фармаско» — єдина команда. Успіх окремо взятого співробітника — складова успіху й процвітання всієї компанії в цілому.

Засновник компанії «Фармаско» про успіхи та плани на майбутнє

1041116— Вадиме Миколайовичу, дозвольте привітати Вас з 2 важливими подіями у житті: особистою — з ювілеєм та професійною — з відкриттям власного комплексу, і побажати плідної роботи на новому місці! Компанія «Фармаско» відома на фармацевтичному ринку України з 2002 р. Це чималий термін. Як Ви оцінюєте результат виконаної роботи? Чи вдалося досягти поставлених цілей?

— За роки існування компанії, почавши з дистрибуції тестів на визначення наркотичних речовин у крові, про які на початку нашої діяльності ніхто навіть не чув, зайнявши стабільну позицію лідера на ринку швидких тестів, ми не зупиняємося на досягнутому та розвиваємося далі. Для того, щоб залишатися на плаву та продовжувати бути лідером і водночас інноваційною компанією, треба розвиватися не тільки на першому етапі надання медичної допомоги, але й також на другому та третьому. Саме в цих напрямках ми будемо розвивати свою діяльність — лабораторної діагностики, починаючи з реактивів і закінчуючи постачанням лабораторного обладнання. «Фармаско» прагне зберегти та закріпити свої позиції у якості провідної компанії, що працює на ринку швидких тестів в Україні, а також інших перспективних ринках.

— Компанія «Фармаско» відома своєю соціальною орієнтованістю. Чи берете Ви сьогодні участь у соціальних проектах?

— Безперечно. Компанія «Фармаско» постійно бере участь у соціальних проектах, що допомагають людям. У зв’язку з тим, що компанія займається поставками швидких тестів для виявлення наркотичних речовин, ВІЛ, гепатитів та інших соціально значущих хвороб, ми постійно надаємо допомогу різним організаціям задля допомоги системі охорони здоров’я нашої країни в цілому. Військове питання також не залишило нас байдужими. Швидкі тести та бактеріостатичні пов’язки використовуються у воєнних госпіталях України для ефективного лікування та швидкого одужання військовослужбовців.

— Наостанок поділіться, будь ласка, секретами успіху компанії «Фармаско».

— Треба вірити в людей та в себе. Я щиро вірю в нашу країну та власну компанію. Труднощі мають зміцнювати. І якщо ти берешся до справи, яка іншим здається непосильною, та робиш її добре, значить ти віриш у себе і можеш навіть «заразити» цим інших.

Відкриття власного комплексу — це свято для всіх співробітників компанії, які за час її існування вже стали єдиною родиною, члени якої підтримують одне одного задля досягнення спільної мети — подальшого розвитку. Власне виробництво — це новий етап діяльності компанії, становлення нових горизонтів та майбутніх висот. Щиро бажаємо успіху та плідної праці на новому шляху!

Світлана Шелепко,
фото Сергія Бека
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті