Дочірнє підприємство ДАК «Ліки України» оштрафовано на 90 тис. грн

23 Липня 2010 12:23 Поділитися

23 червня поточного року Миколаївський окружний адміністративний суд у відкритому судовому засіданні, розглянувши адміністративну справу за позовом прокурора м. Южноукраїнська, в інтересах держави в особі Миколаївського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів до Дочірнього підприємства Державної акціонерної компанії «Ліки України» – аптека №6 про стягнення заборгованості в сумі 90012,30 грн., постановив: позов задовольнити в повному обсязі.

Раніше позивач звернувся до Миколаївського окружного адміністративного суду з позовними вимогами про стягнення з відповідача на його користь адміністративно-господарських санкцій в сумі 90 012,30 грн.

1 червня 2009 р. прокуратурою м. Южноукраїнська було проведено перевірку додержання службовими особами відповідача вимог чинного законодавства, спрямованого на соціальний захист інвалідів. Перевіркою встановлено, що службова особа (завідуюча аптеки) відповідача подавала з 2005 р. до фонду звіти за формою 10-ПН про зайнятість та працевлаштування інвалідів, хоча фактично у відповідача цей інвалід не працював. Таким чином відповідач подавав позивачу звіти з інформацією, яка не відповідала дійсності, з метою уникнення сплати адміністративно-господарських санкцій. Цей факт встановлений вироком Южноукраїнського міського суду від 11.12.09 р. по справі №1-126/2009.

За матеріалами www.reyestr.court.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті