ДП «Медичні закупівлі України» шукає фахівців

05 Листопада 2018 11:54 Поділитися

Як інформувало наше видання, 25 жовт­ня 2018 р. МОЗ України зареєструвало ДП «Медичні закупівлі України», яке з часом має отримати статус централізованої закупівельної організації.

1 листопада на порталі профільного міністерства опубліковано повідомлення про пошук професіоналів, які долучаться до роботи ДП «Медичні закупівлі України», а саме:

Резюме, мотиваційний лист та бажаний рівень щомісячної винагороди надсилайте на адресу: [email protected]. У темі листа вказуйте назву вакансії.

Заявки приймаються до 18:00 14 листопада.

Раніше МОЗ України повідомляло про те, що конкурс на посаду генерального директора ДП «Медичні закупівлі України» буде оголошено найближчим часом. Наразі його не оголошено.

У той же час згідно з Єдиним державним реєстром юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань керівником ДП «Медичні закупівлі України» є Віктор Нестуля.

31 жовтня 2018 р. під час презентації в Українському кризовому медіа-центрі модуля аналітики медичних закупівель — онлайн-платформи — він уже представляв держпідприємство як виконувач обов’язків генерального директора.

Згідно з поданою 23 жовтня 2018 р. декларацією В. Нестуля є членом команди Transparency International Україна. Також він зареєстрований як фізична особа — підприємець, що здійснює діяльність у сфері зв’язків з громадськістю, організації конгресів і торговельних виставок, консультування з питань комерційної діяльності й керування та ін. За даними Transparency International Україна, В. Нестуля має досвід роботи на державній службі, зокрема працював головним спеціалістом відділу інвестицій та співробітництва з міжнародними фінансовими організаціями в Міністерстві інфраструктури України.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»,
фото надане Українським кризовим медіа-центром
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті