В. Лисак курируватиме тендерні закупівлі

Як повідомляв «Щотижневик АПТЕКА», 21?липня КМУ призначив Віктора Лисака заступником міністра охорони здоров’я України замість Андрія Мусієнка.

Як повідомили у прес-службі МОЗ України, В. Лисак також курируватиме Тендерний комітет МОЗ України. Згідно з наказом МОЗ України від 29.06.2010 р. № 361-k «Про затвердження розподілу функціональних обов’язків між Міністром охорони здоров’я України, його першими заступниками та заступниками» В. Лисак відповідатиме за роботу Тендерного комітету, розподіл фінансування програм, захист прав пацієнтів, забезпечення системи контролю якості надання медичної допомоги населенню, співпрацю з громадськими організаціями за профілем роботи тощо. Крім того, він координуватиме та контролюватиме діяльність Департаменту управління та контролю якості медичних послуг, Управління моніторингу та супроводу державних програм, відділу тендерних процедур, Тендерного комітету МОЗ України та інших структур.

В. Лисак з 2004 р. очолював Управління охорони здоров’я Полтавської обласної державної адміністрації, яке демонструвало позитивні результати розвитку медицини в області. Має сьомий ранг державного службовця. Заслужений лікар України.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті