Україна припинила розслідування, яке заважало експорту ліків в Республіку Узбекистан

04 Грудня 2018 5:29 Поділитися

3 грудня 2018 р. в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України відбулося засідання Міжвідомчої комісії з міжнародної торгівлі (далі — МКМТ), яка ухвалила рішення про припинення антисубсидиційного розслідування щодо імпорту в Україну нових легкових автомобілів походженням з Узбекистану.

Нагадаємо, Об’єднання організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості України (далі — ООРММП України) повідомило, що через проведення Україною даного розслідування виникли проблеми з експортом українських ліків до Республіки Узбекистан, оскільки митна служба Узбекистану перестала проводити процедуру розмитнення фармацевтичної продукції з України.

У зв’язку із цим керівництво ООРММП України зустрічалося з Алішером Абдуалієвим, Надзвичайним і Повноважним послом Республіки Узбекистан в Україні. Тоді посол повідомив, що зняття митних санкцій на експорт українських товарів відбудеться лише після закриття українською владою вищезгаданого розслідування.

Отож, найближчим часом варто очікувати, що митна служба Республіки Узбекистан почне процедуру розмитнення фармацевтичної продукції з України.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті