Оголошено початок відбору пропозицій фармпродукції в електронний каталог

06 Березня 2019 12:12 Поділитися

Оголошено початок відбору пропозицій фармпродукції в Е-каталогДП «Медичні закупівлі України» оголосило про початок відбору пропозицій в електронний каталог для 15 профілів (міжнародних непатентованих назв).

Каталог складається з категорій та профілів. Категорія визначається згідно з ДК 021-2015, тобто «33600000-6 Фармацевтична продукція» — це одна категорія. Профіль — це конкретний опис предмету закупівлі. Усі товари, що відповідають вимогам профілю, можуть бути запропоновані для внесення у відповідний профіль.

Учасник має 1 раз підтвердити свою відповідність кваліфікаційним вимогам у межах категорії та подати окрему пропозицію/пропозиції за кожним профілем.

Опис вимог до постачальника викладена тут:

https://drive.google.com/open?id=1qgdZYY_MnRUL-J0PW6Jh18PCrGczFtS9.

Опис профілів:

https://drive.google.com/open?id=1NKcm8SV2H8XRkGIqq5CNp229PbWCcT9V.

Проект договору про співробітництво:

https://docs.google.com/document/d/1AKhoeZ1nMwqVEyED4kroHN9ObMgcmgW2ypMYhJVVbJM/edit?usp=sharing

Пропозиції можна надсилати на адресу [email protected] або 01601, м. Київ, вул. Грушевського, 7 (з приміткою «для ДП «Медичні закупівлі України»). У разі виникнення питань можна звертатися за тел.: +38 (067) 220-17-11 (Надія Бігун).

Нагадаємо, що 1 березня ДУ «Професійні закупівлі», ДП «Медичні закупівлі України», ДП «Прозорро» та представники електронних майданчиків підписали Меморандум щодо реалізації пілотного проекту «Електронні каталоги». Відповідно до вказаного меморандуму ДУ «Професійні закупівлі» та ДП «Медичні закупівлі України» визначені адміністраторами електронного каталогу.

За матеріалами www.prozorro.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті