Сумуємо з приводу передчасної смерті Вінода Сінгха

14 Травня 2019 4:25 Поділитися
Вінод Сінгх, один з піонерів індійського фармацевтичного бізнесу в незалежній України, залишив цей тлінний світ у віці 58 років 8 травня 2019 р. у місті Бангалор (Індія).

Активну діяльність на ринку медичного обладнання молодої держави В. Сінгх почав у 1992 р. у якості одного з партнерів та керівника представництва німецької компанії Dina Warenhandels GmbH. З того часу він рухався тільки вперед, долаючи перешкоди та досягаючи амбітних цілей.

На зорі незалежності молодий бізнесмен близько до серця сприйняв дефіцит фармацевтичної продукції та низьку доступність ліків для населення. Більшість виробників фармацевтичної галузі були не дуже зацікавлені вкладати гроші та забезпечувати потреби країни. Як власне покликання сприйняв В. Сінгх підвищення доступності якісних ліків за доступними для українців цінами. Свій благородний намір він зміг реалізувати, переконавши постачальників з рідної Індії докласти зусиль для розвитку української фармацевтичної інфраструктури. У якості стартового майданчика було використано створену В. Сінгхом у 1995 р. власну компанію під назвою Trigram GmbH у Швейцарії. Її українська «донька» — Trigram Pharmadent International — завдяки чудовій репутації реалізовувала свою діяльність за допомогою 30 складів із майже 700 співробітників.

Команда, очолювана В. Сінгхом, отримала можливість надавати необхідні ліки за доступними цінами без будь-яких компромісів з якістю. Запорукою цього стали гострий розум, наполегливість та працелюбність талановитого бізнесмена. У 2000 р. він продовжив будівництво виробничого підрозділу компанії Genom Biotech в Малегаон (Індія) та на декілька років став одним з провідних індійських експортерів в Україні. Протягом двох десятиріч В. Сінгх докладав чималих зусиль, забезпечуючи достойну репутацію індійської фармацевтичної індустрії в Україні.

Такі бренди, як Колдфлю, Трайсілс, Ензимтал, Пірантел та інші, відомі майже в кожній українській родині!

Колектив «Щотижневика АПТЕКА» висловлює співчуття рідним, близьким та друзям Вінода Сінгха, у тому числі його донці та синові.

Світла пам’ять…

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Сергій Грегуль 15.05.2019 10:14
Світла пам’ять…
Голуб Олег 15.05.2019 12:50
Сумуємо разом з колишніми співробітниками закарпатських філій представництв Тріграму та Дженому. Вічная пам'ять.
Елена Щербина 17.05.2019 2:26
Вічна пам'ять. Мені пощастило працювати в компанії Дженом, особисто спілкуватися з Вінодом Сінгхом. Лише приємні спогади, дуже вдячна за гарне ставлення, отриманий досвід...нажаль життя непередбачуване...

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті