Належна аптечна практика: затверджено склад робочої групи з розробки Національних стандартів

27 Травня 2019 5:47 Поділитися

Наказом МОЗ України від 17.05.2019 р. № 1132 утворено та затверджено склад Робочої групи з питань розробки Національних стандартів з належної аптечної практики (далі — Робоча група).

Очолив робочу групу Роман Ілик, заступник міністра охорони здоров’я України, заступником голови призначено Олександра Комаріду, генерального директора Фармацевтичного директорату МОЗ України. До її складу також увійшли:

  • 2 представники МОЗ України,
  • 2 представники Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками,
  • по 1 представнику від ДП «Український фармацевтичний інститут якості», Націо­нальної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л. Шупика, ГО «Всеукраїнська фармацевтична палата», КП «Фармація» та «Щотижневика АПТЕКА».

Наказом № 1132 передбачено, що перше засідання Робочої групи має відбутися протягом одного місяця з дня підписання цього наказу. Також Р. Ілику дозволяється залучати до діяльності Робочої групи спеціалістів та представників інших міністерств, державних органів, спеціалізованих установ, громадських і міжнародних організацій, експертів за їх згодою.

На Р. Ілика також покладається обов’язок щодо супроводу та подальшого доопрацювання із зацікавленими сторонами розроблених Робочою групою Національних стандартів з належної аптечної практики та проектів нормативно-правових актів, необхідних для впровадження Національних стандартів з належної аптечної практики.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті