Відкрито вакансії у 6 директоратах МОЗ України

24 Червня 2019 5:40 Поділитися

Міністерство охорони здоров’я України (МОЗ) розпочинає розбудову інституційної комунікації в Міністерстві, у зв’язку з чим шукає на державну службу керівника експертної групи з питань стратегічних комунікацій Директорату стратегічного планування та євроінтеграції. У його обов’язки входитиме розвиток зовнішніх та внутрішніх комунікацій та координація роботи команди державних експертів з комунікацій у всіх директоратах Міністерства.

Кандидатам необхідно подати визначений перелік документів. Термін їх подання — до 26 червня. Це можна зробити через онлайн-сервіс (career.gov.ua), поштою за адресою: м. Київ, вул. Грушевського, буд. 7, відділ кадрів МОЗ України або ж особисто.

Також відкрито вакансію державного експерта експертної групи з питань стратегічних комунікацій Директорату стратегічного планування та євроінтеграції. Головним завданням обраної особи стане розробка та координація виконання комунікаційної стратегії та комунікаційної політики Міністерства в частині внутрішніх комунікацій.

Усім, хто бажає пройти конкурсний відбір, потрібно подати відповідний перелік документів. Прийом документів триватиме до 8 липня.

Також відкрито вакансії таких державних експертів у директоратах МОЗ України:

Усім претендентам потрібно подати пакет документів до 8 липня 2019 р.

За матеріалами moz.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті