В електронній системі ProZorro оголошено відкриті торги щодо закупівлі послуг з профілактики ВІЛ

02 Серпня 2019 4:48 Поділитися

Центр громадського здоров’я (далі — ЦГЗ) оголосив відкриті торги на закупівлю послуг з профілактики ВІЛ-інфекції серед груп підвищеного ризику інфікування та догляду і підтримки людей, які живуть з ВІЛ, за кошти державного бюджету у всіх регіонах України.

Наразі в електронній системі ProZorro оголошено всього 69 відкритих торгів із закупівлі послуг з профілактики ВІЛ серед груп підвищеного ризику щодо інфікування ВІЛ та 23 торги, які стосуються закупівлі послуг з догляду і підтримки людей, які живуть з ВІЛ. На 2019 р. це всі заплановані із закупівлі зазначених послуг торги.

ЦГЗ звертає увагу на те, що кінцеві дати подання тендерних пропозицій — 9 та 12 липня поточного року, тому просить не зволікати з поданням пропозицій.

Варто нагадати, що за бюджетні кошти планується забезпечити послугами профілактики 149 344 представники груп ризику, а послугами догляду і підтримки — 21 375 людей, що живуть з ВІЛ, та їх партнерів, що не знають про свій ВІЛ-статус, по всій території України.

Закупівля даних послуг у 2019 р. є ще одним етапом з реалізації Плану переходу «20-50-80» — забезпечення сталості послуг з профілактики, догляду та підтримки. Полягає цей етап у переході від донорського до державного фінансування та спрямований на посилення спроможності держави ефективно впроваджувати пріоритетні заходи для подолання епідемій туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу без припинення здійснення таких заходів або ж погіршення якості їх виконання в умовах переходу на новий вид фінансування.

За матеріалами phc.org.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті