Оновлено план перевірок Державної податкової служби України

13 Вересня 2019 11:31 Поділитися

Державна податкова служба України (далі – ДПС) повідомляє про оновлення плану-графіку проведення документальних планових перевірок платників податків на 2019 р. Згідно з повідомленням, коригування зазнали:

Згідно з оновленим планом ДПС планує провести:

  • близько 5 тис. документальних планових перевірок платників податків – юридичних осіб;
  • понад 750 перевірок платників податків І групи – фізичних осіб – підприємців, у яких обсяг доходу за рік не перевищує 20 млн грн.;
  • понад 500 перевірок платників податків ІІ групи – фізичних осіб – підприємців, у яких обсяг доходу за рік становить 20 млн грн. або більше та не перевищує 100 млн грн.;
  • понад 350 перевірок платників податків ІІІ групи – фізичних осіб – підприємців, у яких обсяг доходу за рік перевищує 100 млн грн.

Нагадаємо, що ДПС розпочала свою роботу 28.09.2019 р. на підставі прийнятого Урядом розпорядження від 21.08.2019 р. № 682-р «Питання Державної податкової служби».

Також зазначимо, що оновлена податкова служба намагається започаткувати кардинальну зміну формату взаємодії з платниками, для чого внутрішнім наказом закріплено нові вимоги до етичної поведінки посадових і службових осіб ДПС.

За матеріалами www.tax.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті