Третя частина номенклатури ліків, що закуповуватимуться за державні кошти у 2020 р., — МОЗ оприлюднило проекти переліків

17 Вересня 2019 9:30 Поділитися

Міністерство охорони здоров’я України (МОЗ) для громадського обговорення оприлюднило третю частину пропозицій до Номенклатури лікарських засобів, медичних виробів, інших товарів і послуг, що закуповуватимуться для забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру за бюджетні кошти 2020 р.

Оприлюднена номенклатура лікарських засобів нараховує 5 переліків з пропозиціями за напрямками:

  • закупівля медикаментів для дітей, хворих на муковісцидоз;
  • закупівля медикаментів для лікування дорослих, хворих на муковісцидоз;
  • медикаменти для дітей, хворих на нанізм різного походження;
  • медикаменти для дітей, хворих на первинні (вроджені) імунодефіцити;
  • медикаменти для дорослих, хворих на первинні (вроджені) імунодефіцити.

Пропозиції та зауваження варто надсилати до МОЗ до 18:00 20.09.2019 р. Лист, відправлений поштою, має бути зареєстрований у канцелярії МОЗ. У разі відправлення листа електронною поштою на [email protected] його потрібно обов’язково продублювати на адресу: [email protected].

Для зручності обґрунтування пропозицій щодо включення нових позицій до номенклатури можна використовувати окрему форму, яка може бути викладена у формі додатка до листа, але не обов’язково.

Пропозиції за кожним напрямком необхідно надсилати окремо та в темі листа обов’язково вказувати: «Пропозиції до номенклатури за напрямком». В іншому випадку листи, які надійдуть на електронну адресу, розглядатися не будуть.

Нагадаємо, що нещодавно завершився прийом пропозицій і зауважень до оприлюдненого МОЗ проекту другої частини номенклатури ліків, що закуповуватимуться за державні кошти у 2020 р., який налічував 9 переліків із пропозиціями за різними напрямками.

Також зазначимо, що оприлюднення першої частини пропозицій до номенклатури відбулося наприкінці серпня 2019 р., прийом зауважень та обговорення запропонованих 8 переліків тривали до початку вересня.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті