Центральний міжрегіональний департамент НСЗУ розпочав роботу в м. Київ

23 Вересня 2019 10:41 Поділитися

У п’ятницю, 20 вересня 2019 р., на офіційному веб-ресурсі Національної служби здоров’я України (далі — НСЗУ) з’явилося повідомлення про офіційний початок роботи Центрального міжрегіонального департаменту з офісом у м. Київ. Голова НСЗУ Олег Петренко представив новопризначеного керівника Центрального міжрегіонального департаменту голові Київської обласної держадміністрації Михайлу Бно-Айріяну та громаді.

Нагадаємо, що НСЗУ продовжує реалізацію програми медичних гарантій, яка з 2020 р. включатиме покриття державою нових медичних послуг та передбачає збільшення видатків на сферу охорони здоров’я, серед яких закладено й нові, пріоритетні послуги. Відповідно, для здійснення зазначених перетворень НСЗУ створила Центральний міжрегіональний департамент, очолювати який призначено Андрія Віленського. На зустрічі голови НСЗУ та керівника новоствореного департаменту з головою Київської обласної держадміністрації та громадою відбулося обговорення стратегії подальшої трансформації на рівні медичної допомоги, а також підтримки місцевими органами влади реформи заради здоров’я пацієнтів.

Центральний міжрегіональний департамент НСЗУ опікуватиметься роботою аптечних та медичних закладів, які вже уклали або ж укладуть договори з НСЗУ у Києві та 4 областях: Київській, Вінницькій, Житомирській, Черкаській. Також повідомляється, що територіальний підрозділ вже розпочав роботу у Західному регіоні з центром у Львові, а найближчим часом територіальні підрозділи запрацюють також в Одесі, Дніпрі, Харкові.

За матеріалами nszu.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті