Оприлюднено п’яту частину проектів переліків до номенклатури ліків, що закуповуватимуться за бюджетні кошти у 2020 р.

09 Жовтня 2019 2:33 Поділитися

Міністерство охорони здоров’я України (МОЗ) для громадського обговорення 7 жовтня 2019 р. оприлюднило п’яту частину пропозицій до Номенклатури лікарських засобів, медичних виробів, інших товарів і послуг, що закуповуватимуться для забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру за бюджетні кош­ти 2020 р.

Дана частина містить 5 пропозицій (позиції з ліками для хворих із серцево-судинними та судинно-мозковими захворюваннями об’єднані) з переліками за такими напрямками:

  • ендопротези і набори для імплантації;
  • лікарські засоби та медичні вироби для закладів охорони здоров’я для забезпечення лікування хворих із серцево-судинними та судинно-мозковими захворюваннями;
  • хіміотерапевтичні, радіофарм­препарати та препарати супроводу для лікування онкологічних хворих;
  • лікарські засоби та медичні вироби для забезпечення розвитку донорства крові та її компонентів.

Пропозиції та зауваження необхідно надсилати до МОЗ України включно до 18:00 14.10.2019 р. Надіслані поштові листи мають бути зареєстровані в канцелярії МОЗ. У разі відправлення пропозицій в елект­ронному вигляді слід використовувати адресу — [email protected] та обов’язково продублювати лист (або листи) на [email protected].

Пропозиції та зауваження необхідно надсилати за кожним напрямком окремо та в темі листа обов’язково зазначати «Пропозиції до номенклатури за напрямом…». В іншому разі листи, які надійдуть на електронну пошту без відповідних зазначень, розглядатися не будуть.

Для зручності обґрунтування пропозицій щодо включення нових позицій можливо використовувати окрему форму, яка може бути додатком до листа. Але використання такої форми не є обов’язковим.

Варто нагадати, що прийом зауважень та пропозицій до четвертої частини номенклатури ліків закінчився 3.10.2019 р.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті