МОЗ шукає експертів із закупівель ліків та медичних виробів

24 Жовтня 2019 3:21 Поділитися

Міністерство охорони здоров’я України у зв’язку з оновленням складу групи із супроводу закупівель ліків та медичних виробів за державний кошт запрошує до співпраці нових фахівців. До складу групи запрошують експертів, які увійдуть до Постійної робочої групи з питань супроводу закупівель ліків та медичних виробів.

У складі робочої групи експерти здійс­нюватимуть супровід за наступними напрямками:

  • «Медикаменти для громадян, які страждають на хворобу Гоше»;
  • «Медикаменти для громадян, які страждають на мукополісахаридоз»;
  • «Медикаменти для громадян, які страждають на орфанні метаболічні захворювання».

Серед основних завдань майбутніх експертів з питань супроводу закупівель за державний кошт передбачено розробку пропозицій до номенклатури лікарських засобів, імунобіологічних препаратів (вакцин), медичних виробів, інших товарів і послуг, надання пропозицій щодо використання бюд­жетних коштів за вказаним напрямом лікування на відповідний бюджетний рік, надання фахових пропозицій з технічних питань щодо закупівель та ін.

Від нових членів команди вимагають наявність повної вищої освіти за напрямом підготовки «Фармація» або «Медицина» та спеціальності, що відповідає напрямку роботи, а також стаж роботи за фахом не менше 3 років, або ж повної вищої освіти, стажу роботи за фахом, що відповідає напрямку роботи групи експертів не менше 3 років, та виконання посадових обов’язків, пов’язаних із зазначеним напрямом (вказується в резюме). Крім того, потрібен досвід здійснення оцінки порівняльної ефективності (результативності), безпеки та економічної доцільності лікарських засобів та медичних виробів і володіння англійською мовою.

Для подання заявки на участь зацікавлені особи до 18:00 05.11.2019 р. мають зареєструватися за формою, а також надати згоду на обробку персональних даних. Передбачається дистанційна робота із зібраннями в м. Київ за необхідності. Ознайомитися з пов­ним переліком вимог до кандидатів та іншими деталями подання заявки можна за посиланням.

За матеріалами moz.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті