Парламент виділив додаткові 200 млн грн на добудову Охматдиту

06 Грудня 2019 7:01 Поділитися

Кабінет Міністрів України повідомляє, що 6 грудня 2019 р. Парламент прийняв рішення стосовно виділення 200 млн грн з Фонду Президента України з підтримки освіти, науки та спорту на завершення будівництва дитячої лікарні Охматдит.

«За ініціативи Президента та за підтримки Верховної Ради України сьогодні питання виділення додаткових коштів для завершення будівництва сучасного лікувально-діагностичного комплексу «Охматдит» знято. І новий корпус буде запущено вже в наступному році. А це означає, що діти отримуватимуть якісне лікування в сучасній лікарні», — коментує Олексій Гончарук, Прем’єр-міністр України.

Також Глава Уряду зазначив, що 200 млн грн — це та необхідна сума, яка дозволить закінчити будівництво об’єкта.

Варто нагадати, що у квітні 2019 р. було відкрито першу частину нового корпусу Охматдиту. Комплекс оснащений сучасним медичним обладнанням для прийому пацієнтів зі складними діагнозами. Весь комплекс оновленого Охматдиту становитиме більше 67 тис. кв. м — кілька блоків, у яких будуть розміщуватися 10 сучасних хірургічних відділень, 5 онкологічних і гематологічних відділень та діагностичне відділення.

За матеріалами kmu.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті